Θεσσαλονίκη: «Βροχή» πυροβολισμών χθες σε γάμο Ρομά στον Εύοσμο – «Εφιάλτης» για τους κατοίκους(ΦΩΤΟ)

16:01 12/7/2022 - Πηγή: seleo

Άδειασαν γεμιστήρες σε γλέντι χθες το βράδυ στον Εύοσμο, απέναντι από δημοτικό σχολείο, με αφορμή γάμο Ρομά – Χρειάζεται ειδική μεταχείριση είπε η αστυνομία, καταγγέλλουν περίοικοι

Το γλέντι ξεκίνησε από νωρίς χθες το βράδυ, σε σπίτι στην Προέκταση Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου, Άνωθεν Περιφερειακού απέναντι από το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου. Αφού έστησαν εξέδρες, μικροφωνική εγκατάσταση και προβολείς, δεκάδες Ρομά έβαλαν μουσική στη διαπασών και όταν έφτασαν στο “τσακίρ-κέφι” ξεκίνησαν τους πυροβολισμούς στον αέρα μην υπολογίζοντας τίποτα και κανέναν.

«Από

τις 12 το βράδυ καλούσαμε την αστυνομία, και το μόνο που μας έλεγαν είναι ότι χρειάζεται ειδική μεταχείριση» καταγγέλλει, κάτοικος της περιοχής στο seleo.

Με τα πολλά και ύστερα από 50 κλήσεις η αστυνομία ήρθε στις 4:00 το πρωί όταν είχε “σχολάσει” το γλέντι και αφού οικογένειες είχαν εγκαταλέιψει τα σπίτια τους φοβούμενες από τους πυροβολισμούς.

Οι περίοικοι φοβούνται ότι θα γίνουν “Νέο Μενίδι” – ο 11χρονος Μάριος είχε χάσει τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, ενώ βρισκόταν σε σχολική γιορτή στο προαύλιο του σχολείου του – καθώς το 25ο δημοτικό σχολείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το “γκέτο” των Ρομά.

Δείτε φωτογραφίες και σχόλια από το χθεσινό γαμήλιο γλέντι τον Ρομά στον Εύοσμο όπως αναρτήθηκαν σε γκρουπ στο facebook των περιοίκων:

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: «Βροχή» πυροβολισμών χθες σε γάμο Ρομά στον Εύοσμο – «Εφιάλτης» για τους κατοίκους(ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα