Θεσσαλονίκη: Πολίτης ξυλοφόρτωσε υπάλληλο καθαριότητας εν ώρα εργασίας

21:45 9/7/2022 - Πηγή: seleo

Ένα ασυνήθιστο, αν μη τι άλλο, περιστατικό συνέβη σήμερα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, όπου ένας υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας δέχτηκε εν ώρα εργασίας αναίτια επίθεση από πολίτη, ο οποίος τον… ξυλοφόρωσε χωρίς, ουσιαστικά, καμία αφορμή.
Το παράξενο αυτό περιστατικό έγινε γνωστό από ανάρτηση στα social media του αντιδημάρχου καθαριότητας, Χρήστου Δεμερτζή. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, ο εργαζόμενος της υπηρεσίας καθαριότητας δέχτηκε επίθεση από τον πολίτη, ο οποίος τον γρονθοκόπησε, γιατί πολύ απλά ενοχλήθηκε από τον ήχο

του απορριματοφόρου!

«Τέτοια φαινόμενα βίας μόνο ντροπή προκαλούν!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Δεμερτζής, ο οποίος δεν παρέλειψε να καταδικάσει «απερίφραστα» κάθε μορφή βίας, ενώ εξέφρασε τη συνμπαράσταση του ίδιου και του δήμου στον γρονθοκοπημένο υπάλληλο. «Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε κάθε εκ του νόμου ενέργεια εναντίον του θύτη εάν το επιθυμεί ο εργαζόμενος. Οι εργαζόμενοι του δήμου μας, και ιδιαίτερα αυτοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από την πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση του πολίτη, το ελάχιστο που αξίζουν είναι ο σεβασμός. Και αυτό οφείλουμε να επιδεικνύουμε απομονώνοντας και καταδικάζοντας κάθε μορφή λεκτικής ή σωματικής βίας», τονίζει στην ανάρτυησή του ο αντιδήμαρχος.

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Πολίτης ξυλοφόρτωσε υπάλληλο καθαριότητας εν ώρα εργασίας εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα