Θεσσαλονίκη: Δίδυμα αδέλφια από το Μελισσοχώρι, διαπρέπουν στον αθλητισμό (ΦΩΤΟ)

09:31 16/7/2022 - Πηγή: seleo

Τον Στάθη και την Βασιλική Ορφανίδου, τα 19χρονα δίδυμα από το Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου, που έκαναν εξαιρετικές κούρσες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Σέρρες συνεχάρη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Ο κ. Τσακίρης συνάντησε τον Στάθη και την Βασιλική, αθλητές του Γ.Σ. Λαγκαδά, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου μαζί με την μητέρα τους, Κατερίνα Ταραζά και τον προπονητή τους, Γιώργο Σαράφη.

Ο Στάθης Ορφανίδης κατέκτησε

το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και η Βασιλική Ορφανίδου τερμάτισε με εκπληκτικό χρόνο και κατέκτησε την 7η θέση.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα δίδυμα αδέλφια από το Μελισσοχώρι για τις σπουδαίες αγωνιστικές τους επιδόσεις και παράλληλα τους μίλησε για τις ενέργειες που κάνει η δημοτική αρχή, με στόχο να δημιουργήσει στον Δήμο Ωραιοκάστρου νέες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, ο κ. Τσακίρης συνεχάρη τον προπονητή και τους γονείς για τη στήριξη και την ενθάρρυνση των παιδιών.

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Δίδυμα αδέλφια από το Μελισσοχώρι, διαπρέπουν στον αθλητισμό (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα