Τεσσάρα, σαν σε...προπόνηση ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

20:31 20/7/2019 - Πηγή: seleo
Εντυπωσιακός ήταν στο πρώτο φιλικό του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ του, αφού επικράτησε με 0-4 την Σιντ Τρούιτεν και έδειξε ότι βρίσκεται σε… καλό δρόμο, ενόψει της…

Ο Αμπέλ Φερέιρα για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε χρόνο συμμετοχή στον βασικό του κορμό στην πρώτη ώρα αγώνα, και οι νταμπλούχοι από αρκετά νωρίς πήραν κεφάλι στο σκορ στο 12′, μετά από ασίστ του Ζαμπά

και κεφαλιά του Ντιέγκο Μπισέσβαρ.

Στο 20′ ο Ντούγκλας Αουγκούστο πέτυχε ένα όμορφο γκολ με μακρινό σουτ με το αριστερό πόδι, δίνοντας «αέρα» στην ομάδα του.

Η, πιο έτοιμη αυτή την περίοδο, Σεντ Τρούιτεν προσπάθησε να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ στην κόντρα, αλλά ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν εκεί όσες φορές χρειάστηκε για να ανακόψει τις αντεπιθέσεις και να προλάβει τυχόν δύσκολες καταστάσεις για την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ίδιο «φουριόζος», αφού ο Πέλκας και ο Ζαμπά συνδυάστηκαν όμορφα, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το 0-3 με κοντινό πλασέ.

Στο 60′ ήρθαν οι μαζεμένες αλλαγές από πλευράς Αμπέλ Φερέιρα, με τον ρυθμό να πέφτει αλλά τους νταμπλούχους Ελλάδος να βρίσκουν και τέταρτο γκολ, κόντρα σε μια ομάδα που ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της την επόμενη εβδομάδα.

Στο 80΄ο Πέντρο Ενρίκε έκανε ατομική ενέργεια και κέρδισε πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (Μελίσσας 61′), Ροντρίγκο, Κρέσπο (Χατζηισαϊας 61′), Βαρέλα (Ίνγκασον 61′), Μάτος (Μιχαηλίδης 61′), Ντούγκλας (Μίσιτς 46′), Ελ Καντουρί (Κάτσε 61′), Μπίσεσβαρ (Λημνιός 46′), Ζαμπά (Ενρίκε 61′), Πέλκας (Στοχ 61′), Άκπομ (Σφιντέρφσκι 61′).

Σιντ Τρούιντεν: Στέπε, Τένα, Μποτακά, Σανκό, Ασαμόα, Ντε Μπρούιν, Τεϊσέιρα, Ακολάτσε, Μπαλόνγκο, Εντό, Σόουζα.

www.thessports.gr

{youtube}wUNV0o501wo{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα