Τα νέα κοστούμια των παικτών του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

17:46 15/12/2017 - Πηγή: seleo

Τα νέα κοστούμια παικτών και τεχνικών παρουσίασαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την εταιρία ένδυσης «BROKERS».

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Ροντρίγκο Ρέι και ο Εβγέν Σάκχοφ, παρουσίασαν τα νέα κοστούμια των «ασπρόμαυρων» και στη συνέχεια μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε

την Τετάρτη στην έδρα της «BROKERS» στη Θεσσαλονίκη.

Τα νέα κοστούμια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι σε χρώμα σκούρο μπλε, σε συνδυασμό με σιέλ πουκάμισο και παπούτσι σε απόχρωση κάμελ.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Brokers, κ. Νικολής, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, καθώς από μικρό παιδί θυμάται τον εαυτό του μέσα αλλά και έξω από την Τούμπα να πανηγυρίζει κάθε γκολ και να απογοητεύεται σε κάθε ήττα. Μιλώντας στο Seleo, ο κ. Νικολής, ευχήθηκε το κοστούμι που δημιούργησαν... να είναι του πρωταθλητή!

«Μας αγκάλιασε ο ΠΑΟΚ, είδαν ότι έχουμε τις προδιαγραφές και μας έκριναν. Στηριζόμαστε στην ποιότητα και στον σχεδιασμό. Παρά την κρίση έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα σχεδιασμού. Δώσαμε σημασία στην εφαρμογή, γιατί οι παίκτες έχουν ιδιαίτερα σώματα. Έγιναν οι μετρήσεις επάνω τους. Έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που ελπίζουμε να είναι τυχερό. Πιστεύω πως θα είναι το κοστούμι του πρωταθλητή φέτος. Ελπίζουμε να τους φέρουμε γούρι» δήλωσε στο Seleo, o κ. Νικολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα