Συλλήψεις στον Προμαχώνα Σερρών για λαθραία τσιγάρα, λίτρα πετρελαίου και αλκοολούχων ποτών

18:01 5/12/2017 - Πηγή: seleo

Συνελήφθησαν ένας Έλληνας και πέντε Βούλγαροι.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 50 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Επίσης, χθες το μεσημέρι, συνελήφθη στον Προμαχώνα, 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 16 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα. Ενώ, συνελήφθησαν και 3 υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 48, 45 και 37 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν με όχημα από κοινού, ποσότητα καπνού βάρους 918 γραμμαρίων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ο οποίος κατασχέθηκε, όπως και το παραπάνω όχημα.

Συνελήφθη και ένας 44χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 20 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα