Συλλήψεις στον Προμαχώνα Σερρών για λαθραία τσιγάρα και καπνό

19:00 1/2/2018 - Πηγή: seleo

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Συνελήφθη χθες το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 200 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Επίσης, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 60, 24 και 42 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν στο όχημα που επέβαιναν, 88 πακέτα τσιγάρων, 60 πακέτα από τα οποία, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

· Συνελήφθη χθες (31-1-2018) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 200 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Συνελήφθησαν χθες (31-1-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 60, 24 και 42 (γυναίκα) ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν στο όχημα που επέβαιναν, 88 πακέτα τσιγάρων, 60 πακέτα από τα οποία, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα