Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα – Θα ζητήσει να ανοίξει ξανά η υπόθεση βιασμού της στη Θεσσαλονίκη

10:53 1/9/2022 - Πηγή: seleo

Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να φτάσει σήμερα η Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε βιαστεί σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η καταγγέλλουσα θα ζητήσει να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της και επί της ουσίας να ανοίξει ξανά η υπόθεση.

“Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ για να αποδείξω την αλήθεια της καταγγελίας μου. Αν χρειαστεί θα πάω και στα ευρωπαΐκά δικαστήρια. Στο βούλευμα το οποίο πήρα στα χέρια μου έγραφαν πράγματα προσβλητικά και πρωτοφανή. Υπάρχουν πολλά που έχουν αλλαχτεί και προσπαθούν να πουν κάτι άλλο, προκειμένου να κλείσουν τη δική μου υπόθεση. Εγώ, όμως, με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα. Με σεβασμό. Γεωργία Μπίκα”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της .

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική πρόταση ανέφερε για την καταγγελλουσα,  το συμπερασμα ότι έλεγε ψέματα για τον βιασμό της.

Το άρθρο Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα – Θα ζητήσει να ανοίξει ξανά η υπόθεση βιασμού της στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα