Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Τι θα συζητήσει με τους συνεργάτες του

15:47 8/12/2018 - Πηγή: seleo
Εκτός απροόπτου σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

ο οποίος θα παραμείνει για αρκετές ημέρες και θα συζητήσει με τους συνεργάτες του, μία σειρά από θέματα που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα της ασπρόμαυρης ατζέντας.Ένα από αυτά είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως οι Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Σάκχοφ, Γλύκος και Μαλεζάς έχουν σε ισχύ

συμβόλαια έως τον Ιούνιο του 2019.

Σε πρώτη φάση θα δοθεί βαρύτητα για τους πρώτους προαναφερθέντες και η παρουσία για αρκετές ημέρες του Σαββίδη στην Ελλάδα, θα δώσει την ευκαιρία για να γίνουν επί της ουσίας οι συζητήσεις για να επέλθουν οι τελικές συμφωνίες. Αν όχι με όλους, κυρίως με τρείς ή τέσσερις παίκτες σε πρώτη φάση.

Ο Σαββίδης κατά την προσφιλή του συνήθεια θα συνοδεύσει αύριο την ομάδα στη Τούμπα ενώ σήμερα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς παίκτες και τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου. Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος δίνει μεγάλη έμφαση στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την ΜΠΑΤΕ, στον τελικό της 6ης αγωνιστικής του Europa League, καθώς επιθυμία του είναι να προκριθεί ο Δικέφαλος στους «32» της διοργάνωσης. Επίσης θα δοθεί προτεραιότητα η ενημέρωση του μεγαλομετόχου για την νέα Τούμπα, όσα έγιναν και όλα όσα πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα.

metrosport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα