Στα δικαστήρια ο νιόπαντρος Έλληνας εφοπλιστής με την πρώην του γυναίκα - Τι έγινε στο Πρωτοδικείο

23:48 23/10/2018 - Πηγή: seleo
Κάθε άλλο παρά πρόθυμοι να τερματίσουν τις μεταξύ τους εχθροπραξίες είναι ο

Γιάννης Κούστας και η πρώην σύζυγός του Σοφία Γιαννικοπούλου, όπως δείχνει ακόμη ένα δικαστικό επεισόδιο που διαδραματίστηκε χθες στο Πρωτοδικείο της Αθήνας όπου επρόκειτο να συζητηθούν οι αγωγές που έχουν ανταλλάξει οι άλλοτε αγαπημένοι σύζυγοι.

Παρά το γεγονός ότι ο 62χρονος εφοπλιστής άνοιξε και επισήμως νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή του τον περασμένο Ιούνιο, όταν επισφράγισε τη σχέση του με την 26χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα σε

μία λαμπερή τελετή στο Δουκάτο του Σορέντο της νότιας Ιταλίας, δείχνει αποφασισμένος να μην τερματίσει τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα που έχει με την πρώην σύζυγό του.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του στις 21 Σεπτεμβρίου του 2016 η πρώην πρωταγωνίστρια σε βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80 για την επίλυση των περιουσιακών διαφορών που προέκυψαν από τον γάμο τους, ο Γιάννης Κούστας «απάντησε» στις 21 Σεπτεμβρίου του 2017 με νέα αγωγή αναφορικά με τα αποκτήματα κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Οι δύο αγωγές επρόκειτο να συζητηθούν χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο, όμως αυτό δεν συνέβη καθώς η Σοφία Γιαννικοπούλου παραιτήθηκε μέσω της συνηγόρου της του δικού της δικογράφου και παράλληλα ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της αγωγής του εφοπλιστή που εκκρεμούσε.

Ποινικές υποθέσεις

Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτό το αίτημά της, προσδιόρισε τη δίκη για τον Απρίλιο του 2019, όπου οι δύο πλευρές θα διασταυρώσουν για ακόμη μία φορά τα ξίφη τους. Εκτός από τα αστικά δικαστήρια, ωστόσο, στον «πόλεμο των Κούστα» εκκρεμούν και ποινικές υποθέσεις!

Μεταξύ άλλων, τον περασμένο Μάιο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας έριξε «καμπάνα» 15 μηνών φυλάκισης με αναστολή στον πλοιοκτήτη της Danaos για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της εν διαστάσει -τότε- συζύγου του Σοφίας Γιαννικοπούλου τον Δεκέμβριο του 2012, μπροστά στα μάτια της 11χρονης κόρης τους.

Οι δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση-καταπέλτη της εισαγγελέως, σύμφωνα με την οποία «ο κατηγορούμενος λογομάχησε μπροστά στο ανήλικο τέκνο τους, δεν συγκράτησε τον εαυτό του και προκάλεσε σωματικές βλάβες στη σύζυγό του, όπως αποτυπώνονται στα χαρτιά».

espressonews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα