Στα δικαστήρια Άρης και Μήτρογλου!

17:01 22/3/2022 - Πηγή: seleo

Μια ιστορία που άρχισε με πολλές προσδοκίες, αλλά δεν εξελίχθηκε καλά και πλέον οδηγείται στα δικαστήρια. Άρης και Μήτρογλου…

Οι Κιτρινόμαυροι έψαχναν λύση στο επιθετικό πρόβλημά τους κι εμπιστεύθηκαν τον έμπειρο φορ, προσφέροντάς του ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, παρά το ότι προερχόταν από μεγάλο διάστημα απραξίας. Ωστόσο, η συνεργασία δε… βγήκε ποτέ.

Με τον προηγούμενο προπονητή,

τον Άκη Μάντζιο είχε “θέματα”, καθώς θεωρούσε ότι τον είχε παραγκωνίσει, αλλά η πραγματικότητα μάλλον δεν ήταν έτσι ακριβώς, αφού, όπως λένε άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, ο Μήτρογλου δεν έκανε ιδιαίτερες προσπάθειες για να ενταχθεί στο σύνολο.

Οι δύο πλευρές (Άρης και παίκτης) πλέον πηγαίνουν στα άκρα. Ο Μήτρογλου προχώρησε σε καταγγελία λύσης του συμβολαίου του και οι όποιες διαφορές θα λυθούν στα δικαστήρια, με την πλευρά των Κιτρινόμαυρων μάλιστα να τον κατηγορεί για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο Χερμάν Μπούργος ήθελε να δουλέψει μαζί του και έδειξε διάθεση να τον επανεντάξει στην ομάδα, αλλά η προσπάθεια σταμάτησε γρήγορα…

Ο Μήτρογλου έχει ήδη αποχωρήσει, δε συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις και το φινάλε της συνεργασίας θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες.

πηγή thessports.gr

Το άρθρο Στα δικαστήρια Άρης και Μήτρογλου! εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα