Σκοπιανοί ιδρύουν «μακεδονικό σύλλογο» στο Αμύνταιο-Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και κλούβες των ΜΑΤ στην εκδήλωση (ΦΩΤΟ)

17:36 20/10/2018 - Πηγή: seleo
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον δρόμο προς το ξενοδοχείο που θα γίνει η εκδήλωση. Λεωφορεία από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας συνεχίζουν να καταφθάνουν στο σημείο συγκέντρωσης.

Το κόμμα «Ουράνιο Τόξο», που έχει έδρα την Φλώρινα και έχει δημιουργηθεί από Σκοπιανούς συνδιοργανώνει εκδήλωση σήμερα στο Αμύνταιο, για την ίδρυση συλλόγου με το όνομα «Στέγη

Μακεδονικού Πολιτισμού», όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 20:00 σε ξενοδοχείο, στο χωριό Αγ. Παντελεήμονας στο Αμύνταιο.

Αυτή την στιγμή μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν συγκεντρωθεί σε απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου, από το σημείο της εκδήλωσης, φωνάζοντας συνθήματα και δηλώνοντας την αντίθεση τους για την δημιουργία του συγκεκριμένου συλλόγου.

Κλούβες των ΜΑΤ έχουν κλείσει τον δρόμο και στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Την ίδια ώρα, λεωφορεία από πόλεις της Β. Ελλάδος συνεχίζουν να καταφθάνουν στο σημείο με διαμαρτυρόμενους που κρατούν ελληνικές σημαίες.

Nα σημειωθεί, πως δεν μπορούν να περάσουν από το σημείο ούτε αυτοί που θέλουν να βρεθούν στην εκδήλωση, καθώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φτάσουν στο ξενοδοχείο.

Η πρόσκληση του κόμματος «Ουράνιο Τόξο»

Keywords
Τυχαία Θέματα