Σήμερα στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο των Φροντιστών

19:45 29/6/2018 - Πηγή: seleo
Με τη συμμετοχή φροντιστών από όλη την Ελλάδα διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο το 37ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ).

Το συνέδριο, που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια, έχει τον τίτλο «Επιχειρώντας για την εκπαίδευση του αύριο» και θα πραγματοποιηθεί στο

ξενοδοχείο «Grand Hotel».

Το Σάββατο το πρόγραμμα ξεκινά στις 11 το πρωί και περιλαμβάνει την ομιλία του κεντρικού εισηγητή του συνεδρίου που θα είναι ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των προέδρων και των αντιπροσώπων συλλόγων της ΟΕΦΕ.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ομιλία του πρόεδρου του Συνδέσμου Φροντιστών Βορείου Ελλάδος και προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Κώστα Αμπατζίδη, του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη, του προέδρου της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος Γιάννη Βαφειαδάκη, καθώς και τις τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων και κομμάτων. Η ομιλία του πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα είναι προγραμματισμένη για τις 12.30 και έχει τίτλο «Τα πολλαπλά παράθυρα της εκπαίδευσης».

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνονται ακόμη οι εισηγήσεις του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιου Καββαθά καθώς και ομιλίες με θέματα που αφορούν στους γονείς και το φροντιστήριο στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα