Σήμερα η 2η Διαδραστική Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας στη Θεσσαλονίκη!

07:17 17/1/2019 - Πηγή: seleo
Η 2η Διαδραστική Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας της Workathlon στη Θεσσαλονίκη! Στόχος της Workathlon για 2η χρονιά παραμένει η δημιουργία μια εντελώς φρέσκιας φιλοσοφίας για την πρόσληψη προσωπικού στα Ξενοδοχεία,

απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και της εποχής μας!

Στις 17 Ιανουαρίου και μεταξύ 09.30 και 15.00, οι καλύτερες Ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας, όπως οι Costa Navarino, Sani & Ikos Resorts,

Amanzoe, TOR Hotel Group, Daios Hotels, Miraggio Thermal Spa Resort, Andronis Exclusive, Louis Hotels, και πολλά πολλά ακόμα θα περιμένουν τα ... πάνω από 1000 Ξενοδοχειακά ταλέντα της Βορείου Ελλάδος που έχουν δηλώσει συμμετοχή με σκοπό να γνωριστούν και γιατί όχι να θέσουν τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για μια κοινή μελλοντική πορεία.

Παράλληλα, 5 νέας γενιάς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων όπως χαρακτηριστικά είναι η Ισμήνη Τορνιβούκα, ο Ευγένιος Βασιλικός, η Ναταλία Χατζή, ο Ιάσωνας Μιχόπουλος και ο Θωμάς Δρακόπουλος, θα δώσουν το παρών στο πάνελ με θεματολογία «Ευκαιρίες και προκλήσεις όταν δουλεύεις σε ένα resort σε αντίθεση με ένα city hotel» κάνοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, με σκοπό να λύσουν όλες τις απορίες των υποψηφίων που αναρωτιούνται τι είδους Ξενοδοχείο τους ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά τους (Resort Hotels vs City Hotel)

Υπεύθυνοι Ανθρώπινου Δυναμικού και πολλοί ακόμη κορυφαίοι επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους στο Interactive Forum την εμπειρία τους, καθώς και συμβουλές για μια επιτυχημένη καριέρα στη Φιλοξενία. Όσοι αναρωτιούνται ποια είναι τα κίνητρα και παροχές που πρέπει να αναζητήσουν από ένα Ξενοδοχείο δεν έχουν παρά να παρεβρεθούν την ημέρα εκείνη στα Operation & HR Forums και να λύσουν όλες τις απορίες τους. Την ημερίδα θα ανοίξει με το θερμό του καλωσόρισμα ο κος Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχών και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Για τους ενδιαφερόμενους λοιπόν οι επόμενες κινήσεις τους είναι απλές. Δηλώνουν δωρεάν συμμετοχή εδώ, κάνουν αίτηση στις θέσεις εργασίας που τους ενδιαφέρουν με ένα κλικ εδώ και στις 17 Ιανουαρίου φορούν το χαμόγελο τους και έρχονται στο Ξενοδοχείο Capsis στις 09.30 – 15.00. Τους περιμένουμε λοιπόν για να μοιραστούμε το πάθος που μας ενώνει για τη Φιλοξενία!

Keywords
Τυχαία Θέματα