Σφίγγει ο κλοιός για τον Άρη

14:46 24/2/2018 - Πηγή: seleo

Οι μέρες περνούν, ο χρόνος κυλά και δε φαίνεται φως στο τούνελ, παρά τις αισιόδοξες εκτιμήσεις, για την ΚΑΕ Άρης. Έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα κι ο Νίκος Λάσκαρης "απουσιάζει" συνειδητά...

Η θετική απάντηση του Νίκου Λάσκαρη για τον διορισμό μιας διοικούσας επιτροπής για την ομάδα μπάσκετ του Άρη έφερε πρόσκαιρα κάποια χαμόγελα. Δεν έγινε, από τότε, κάτι άλλο, πέραν των... εκτιμήσεων.

Ο Λάσκαρης επιμένει ότι δεν έχει εγγυήσεις για να προχωρήσει κάποια συμφωνία με τους επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν, τη στιγμή που πήγε στην ανακρίτρια και ζήτησε να εγγυηθεί με ακίνητο την αποπληρωμή της χρηματικής εγγύησης 200 χιλιάδων ευρώ για να μην... προφυλακιστεί.

Το ζητούμενο είναι η δράση και όπως φαίνεται αυτή, όσο υπάρχει Λάσκαρης, δεν θα παρουσιαστεί εύκολα, από τους λεγόμενους "επιφανείς" Αρειανούς. Η αστοχία στις κινήσεις του ΑΣ για την συγκέντρωση μαζί τους έφερε κι άλλο χαμένο χρόνο, ενώ και στις κατ' ιδίαν συναντήσεις γίνεται ξεκάθαρο πως κανείς δε θέλει να βάλει λεφτά όσο υπάρχει Λάσκαρης στον Άρη. Από τη στιγμή όμως που ο Λάσκαρης αυτή τη στιγμή δεν έχει προτεραιότητα τον Άρη και φέρεται να μαζεύει χρήματα για να πληρώσει την... εγγύηση και να μην μπει φυλακή, τότε είναι προφανές ότι ο κλοιός σφίγγει.

Από Δευτέρα ξεκινά μια δύσκολη εβδομάδα για τον Άρη, αφού θα πρέπει να μπουν σε σειρά οι ουκ ολίγες εκκρεμότητες, τη στιγμή που ακόμη δεν έχει οριστεί επισήμως η 3μελής επιτροπή από Αρβανίτη, Καπάζογλου, Ζεϊμπέκη, αλλά κάνει ενέργειες αφού κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με την ομάδα. Μια ομάδα που περιμένει και την απόφαση για πιθανή τιμωρία με πρόστιμο για τα γεγονότα με το Λαύριο και πρέπει και να "ζεστάνει" τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά ενώ πλησιάζει και η γενική συνέλευση του Α.Σ. Άρης, που είχε διακοπεί για να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας με τον Λάσκαρη. Ως την Τετάρτη θα ενταθούν κάποιες επαφές, αλλά το φως στο τούνελ είναι ακόμη μακριά...

Keywords
Τυχαία Θέματα