Σε δύσβατα μέρη με θερμοκρασίες υπό το μηδέν το νέο εντυπωσιακό βίντεο κλιπ του Ηλία Βρεττού (ΒΙΝΤΕΟ)

21:31 8/1/2018 - Πηγή: seleo

Ο Ηλίας Βρεττός τα τελευταία χρόνια, συνηθίζει να εντυπωσιάζει με τα καλαίσθητα και εντυπωσιακά βίντεο κλιπ του. Αυτή την φορά, μας παρουσιάζει μέρη που πρώτη φορά πραγματοποιούνται γυρίσματα εκεί με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν...

«Φώναξε με» ονομάζεται το καινούριο τραγούδι του Ηλία Βρεττού και σήμερα κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ της νέας ερωτικής μπαλάντας. Τους στίχους υπογράφει η Αγγελική Μακρυνιώτη, τη μουσική ο Ιορδάνης Παύλου και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Τα γυρίσματα διήρκησαν τρεις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν σε θερμοκρασίες κάτω των -5 βαθμών στις καταπληκτικές

περιοχές των ορεινών Γρεβενών από την Βασιλίτσα, τον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα ως τα ακατοίκητα βλαχοχώρια της περιοχής.

Ο Ηλίας Βρεττός και οι συνεργάτες του είχαν την δυνατότητα να προσεγγίσουν τα συγκεκριμένα σημεία με τη βοήθεια ειδικών ομάδων και οχημάτων καθώς πρώτη φορά πραγματοποιούνται γυρίσματα στα μέρη αυτά και ειδικά κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικό της δυσκολίας είναι ότι τη δεύτερη μέρα για τα γυρίσματα στη χιονισμένη Βάλια Κάλντα μετά απο 1 ώρα διαδρομή η αποστολή αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης και να αλλάξει δρόμο ταξιδεύοντας άλλη 1 ώρα και 50 λεπτά καθώς η πρώτη διαδρομή είχε κοπεί απο κατολισθήσεις.

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, καθώς αναδεικνύει τα υπέροχα τοπία των ορεινών χωριών αλλά και την δύναμη της αγάπης...

{youtube}haXLhF6VKQ8{/youtube}

Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις του μαζί με τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο στο Φωταέριο όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αποτελούν σημείο αναφοράς για το κοινό που φαίνεται από την πρώτη στιγμή να έχει αγκαλιάσει αυτή τους την μουσική συνύπαρξη. Μαζί τους και οι Kings.

Keywords
Τυχαία Θέματα