Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι προειδοποιήσεις των γιατρών για τις ύποπτες κινήσεις της

09:45 15/4/2022 - Πηγή: seleo

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία εξακολουθεί να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, έρχονται στο “φως”.

Φαίνεται πως αρκετοί είχαν υποψιαστεί την 33χρονη μητέρα, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, υπήρξε επικοινωνία – προειδοποίηση από το νοσοκομείο του Ρίου προς το νοσοκομείο Παίδων ότι κάτι περίεργο υπάρχει στη συμπεριφορά της μητέρας. Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους

τους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

Παράλληλα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της. Τελικά, δεν υπήρξε επιτήρηση της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη.

Το άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι προειδοποιήσεις των γιατρών για τις ύποπτες κινήσεις της εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα