Προσφορά αγάπης στα παιδιά με καρκίνο από του Νέους του Μ.Α.Ζ.Ι

18:00 16/3/2018 - Πηγή: seleo

Το Μ.Α.Ζ.Ι (Mε Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) πρόσφερε σήμερα αναλώσιμα υλικά στην Παιδοογκολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Μετά από επικοινωνία που είχαν οι Νέοι του Μ.Α.Ζ.Ι με υπεύθυνους από το τμήμα της Παιδοογκολογικής Κλινικής, ενημερώθηκαν ότι η άμεση ανάγκη της κλινικής είναι οροί και σύριγγες για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική.

Άμεσα το Μ.Α.Ζ.Ι προμηθεύτηκε τα αναλώσιμα υλικά που θα βοηθούσαν στην λειτουργία της κλινικής και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των μικρών «ηρώων» που δίνουν μάχη καθημερινά.

Oι Νέοι του Μ.Α.ΖΙ παρέδωσαν τα ιατρικά αναλώσιμα

που τους ανέφεραν από το Ιπποκράτειο ότι χρειάζονται, δηλαδή 1.000 σύριγγες και τους 800 ορούς. Τα αναλώσιμα βρίσκονται ήδη στην αποθήκη του Υγειονομικού Υλικού του Ιπποκράτειου και είναι έτοιμα για χρήση από την Παιδοογκολογική Κλινική.

Οι νοσηλεύτριες και ο γιατρός ευχαρίστησαν τους Νέους του Μ.Α.Ζ.Ι. για αυτήν την προσφορά.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτούς τους μικρούς ήρωες. Δίνουν κάθε μέρα τη μάχη για τη ζωή και κερδίζουν. Μικροί πρωταθλητές της ζωής και πρότυπα για όλους μας» αναφέρει ο συντονιστής των Νέων του Μ.Α.Ζ.Ι., Αλέξανδρος Φωτιάδης και προσθέτει: «χανόμαστε μερικές φορές μέσα στα μικροπροβλήματα της καθημερινότητάς μας και ξεχνάμε ο,τι έχει πραγματική αξία: προσφορά, αγάπη, ζωή. Όλοι κάποιον είχαμε στο μυαλό μας όταν κάναμε αυτή τη δωρεά. Εύχομαι μόνο να παρακινήσουμε κι άλλους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν. Να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να γίνει ο παιδικός καρκίνος μία μακρινή ανάμνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα