“Πόλεμος τα Σαββατόβραδα” τη νέα τηλεοπτική σεζόν – Οι νέοι “παίκτες” και τα εκατομμύρια ευρώ

21:30 30/6/2022 - Πηγή: seleo

«Σφαγή» θα γίνει τη νέα σεζόν από μουσικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο, μέρες που πάντα είχαν στο ενεργητικό τους τέτοια προγράμματα αλλά η επόμενη χρονιά αναμένεται ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Στον ΣΚΑΪ θα συνεχίσει κανονικά για 7η σεζόν το «The Voice of Greece» με δύο επεισόδια την εβδομάδα, ένα το Σάββατο και ένα την Κυριακή. Έτσι, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου ίσως και η Ελένη Φουρεϊρα, Κωνσταντίνος Αργυρός και Πάνος Μουζουράκης συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Από την

πλευρά του ALPHA, στο πρόγραμμα είναι το «Just the two of us» με τον Νίκο Κοκλώνη. Ήδη τα στελέχη της «Barking well media» έχουν αρχίσει να προσεγγίζουν κάποια πρώτα ονόματα για να στελεχώσουν το διαγωνιστικό τμήμα της 4ης σεζόν του μουσικού σόου που πέρσι τερμάτισε πρώτο στο slot.

Με μουσική συνεχίζει τα Σάββατα και το Mega, καθώς το «Σπίτι με το Mega» ή κάτι που να θυμίζει αυτό το project όπως σας είχε ενημερώσει το nassosblog.

Όσον αφορά την ΕΡΤ, ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς η νέα μουσική σειρά «Νούμερα» με τον Φοίβο Δεληβοριά. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα προορίζεται για τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου.

Και το OPEN, όμως, μπαίνει δυναμικά στη μουσική συνήθεια του Σαββατοκύριακου. Ένα βήμα πριν τις υπογραφές είναι ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος για να παρουσιάσει τη μουσική εκπομπή με τίτλο «Ό,τι αγαπώ». Πρόκειται για ένα project που θα συνδυάζει τραγούδια και όμορφες ιστορίες με δυνατούς καλεσμένους.

Το άρθρο “Πόλεμος τα Σαββατόβραδα” τη νέα τηλεοπτική σεζόν – Οι νέοι “παίκτες” και τα εκατομμύρια ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα