Ποιοι celebrities έχουν τσακωθεί με το... σαπούνι;

01:30 7/5/2019 - Πηγή: seleo
Αν νομίζατε ότι επειδή ποζάρουν λαμπεροί στο κόκκινο χαλί, μοσχομυρίζουν κιόλας, πλανάστε... Δυστυχώς για τους παρακάτω αστέρες, η λέξη υγιεινή είναι άγνωστη στο λεξικό τους...


Aν ζεσταθεί η Gwyneth Paltrow, τρέξτε
Κι αυτό δεν το λέει καμία τυχαία, αλλά μία πολύ καλή φίλη της ηθοποιού. Η Paltrow εξάλλου υποστηρίζει και δημόσια ότι όλα τα αποσμητικά είναι καρκινογόνα και προτιμάει, όπως λέει, να βρωμάει παρά να είναι νεκρή.

Ο Russell Crowe

προτιμάει να μυρίζει αντρίλα!
Στο ίδιο μήκος κύματος με την κυρία από πάνω και ο Μονομάχος, αφού δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό, όχι όμως επειδή είναι καρκινογόνο, αλλά επειδή θέλει να μυρίζει φυσικά.

Να δώσει κάποιος μια τσίχλα στη Jessica Simpson!
Η Jessica Simpson είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ότι δεν της αρέσει να βουρτσίζει τα δόντια της αλλά χρησιμοποιεί οδοντικό νήμα και Listerine.

Ο Matthew McConaughey δεν ξέρει τι είναι το αποσμητικό
Και μάλιστα δηλώνει περήφανος ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή του. Αν κάποιον λέει τον ενοχλεί η μυρωδιά μου, κάνω ένα ντουζάκι.

Julia Roberts, η βασίλισσα της κακοσμίας
Δεν υπάρχει λίστα που να αφορά κακή υγιεινή και να μην είναι μέσα η Roberts, πραγματικά. Έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι ούτε αποσμητικό φοράει, ούτε αφρόλουτρο χρησιμοποιεί παρά μόνο νερό και δεν της αρέσει να λούζει συχνά τα μαλλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα