Πήλιο: 64χρονος πυροβολούσε στον αέρα

09:30 30/8/2022 - Πηγή: seleo

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ένας 64χρονος άντρας που είχε νοσηλευτεί την δεκαετία του ’80 , αλλά κατείχε νομίμως όπλα στο σπίτι του… άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και να ενοχλεί τους γείτονες, τους οποίους καλούσε στο τηλέφωνο. Από τον ασυνάρτητο

λόγο και τους άσκοπους πυροβολισμούς , οι γείτονες κατάλαβαν πως τα πράγματα με την κατάσταση της υγείας του είχαν σοβαρέψει. Απευθύνθηκαν στις αδελφές του που ζουν στην Αθήνα, οι οποίες ζήτησαν την ακούσια νοσηλεία του από την εισαγγελία.

Οι  αστυνομικοί τον εντόπισαν και κατέσχεσαν συνολικά: -3- κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες), μετά των σχετικών αδειών, -2- αεροβόλα πιστόλια κρότου λάμψης, -10- κάλυκες, -4- μαχαίρια, -3- στιλέτα, -48- φυσίγγια, -2- άδειους γεμιστήρες και -2- βοηθήματα ερυθράς κουκίδας, τοποθετημένα στα προαναφερόμενα κυνηγετικά όπλα. Ο 64χρονος νοσηλεύεται στην ψυχιατρική.

φωτο αρχείου

Το άρθρο Πήλιο: 64χρονος πυροβολούσε στον αέρα εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα