ΠΑΟΚ: Το «μενού» έχει και άλλη ανανέωση;

09:02 18/1/2019 - Πηγή: seleo
Ο Μίσιτς ανακοινώθηκε, ο Πασχαλάκης επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022, δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα ο ΠΑΟΚ να φτάσει σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει την προσφορά του, από το 1+1 χρόνια προσφέρει διετές κλειστό συμβόλαιο, περιμένοντας την απάντηση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

Ο Μπίσεσβαρ δεν θα ανανέωνε αν δεν έβλεπε

τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την συμφωνία, να αποδέχονται την συγκεκριμένη αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς για τους οικονομικούς όρους μάλλον υπάρχει ταύτιση απόψεων, με το ετήσιο ποσό να είναι κοντά στις σημερινές απολαβές του 30χρονου ποδοσφαιριστή, λίγο πάνω από τις 700.000 ευρώ.

Ο μάνατζερ του «Μπίσε» βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται την Παρασκευή (18/1) να έχει το καθοριστικό ραντεβού με την πλευρά του «Δικεφάλου».

Σε εκκρεμότητα παραμένουν, επίσης, οι ανανεώσεις των Κρέσπο και Βαρέλα, που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Ιανουαρίου, αλλά μέχρι σήμερα έχει καταγραφεί μια διαφορά με το «θηρίο» και μη συμφωνία σε κάποια διαδικαστικά θέματα του νέου συμβολαίου με τον Ισπανό στόπερ.

gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα