ΠΑΟΚ: Σοτέλδο για δεκάρι!

15:31 9/7/2022 - Πηγή: seleo

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει πίσω από τον επιθετικό και θα ανεβάσει την στάθμη της ποιότητας μεσοεπιθετικά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι απασχολούν τον Ζοσέ Μπότο είναι ο Χέφερσον Σοτέλδο!

Ο 25χρονος Βενεζουελάνος που αγωνίζεται στην Τίγκρες είναι μια «πινελιά» πολυτελείας για την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ και η περίπτωση του εξετάζεται ενδελεχώς από

τον Μπότο. Ο Σοτέλδο είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς «έπαιξε» δυνατά για την Αλ Χιλάλ, την περίοδο που είχε τα ηνία της ομάδας.

Ο Λατίνος εξτρεμ βρίσκεται στην λίστα παραχώρησης της μεξικανικής ομάδας, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις έξι μήνες εκεί, με μεταγραφή που πήρε ως ελεύθερος από την Τορόντο.

Η πιο σημαντική ομάδα στην καριέρα του ήταν η Σάντος, στην οποία έμεινε τρία χρόνια και πρόλαβε σε 88 συμμετοχές να πετύχει 19 γκολ και να μοιράσει 16 ασίστ.

Το πιθανότερο όσον αφορά τον Δικέφαλο είναι το σενάριο του δανεισμού καθώς η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ.

Στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ πέρα από τον Σοτέλδο, υπάρχει μια ακόμη περίπτωση δεκαριού για τον οποίον δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πηγή: sdna.gr

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Σοτέλδο για δεκάρι! εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα