ΠΑΟΚ : Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Λύρατζης και χάνει τη Λέφσκι

18:54 19/7/2022 - Πηγή: seleo

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, λίγα 24ωρα πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη Σόφια απέναντι στη Λέφσκι.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λύρατζης αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση (Τρίτη, 19/7) με ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική και αναμένεται να απουσιάσει από τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο νεαρός μπακ είχε χτυπήσει στο συγκεκριμένο σημείο στις αρχές της προετοιμασίας

στην Ολλανδία απέναντι στην Γκόου Αχεντ Ιγκλς και οι ενοχλήσεις φαίνεται πως επέστρεψαν, μη επιτρέποντάς του να αγωνιστεί.

Την θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Ζοάν Σάστρε, που θα φορέσει για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η πρεμιέρα απέχει μόλις δύο μέρες. O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Βουλγαρία και ψάχνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Λέφσκι. Το αγωνιστικό τμήμα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την Τρίτη (19.07) η τακτική μονοπώλησε και πάλι το προπονητικό ενδιαφέρον. Κυκλοφορία, ανάπτυξη, αυτοματισμοί ήρθαν σε πρώτο πλάνο, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αποχώρησε από την προπόνηση και θα επανεξεταστεί αύριο. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Την Τετάρτη (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ίνγκι Ίνγκασον .

Το απόγευμα στις 19:00 η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ για Σόφια».

Το άρθρο ΠΑΟΚ : Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Λύρατζης και χάνει τη Λέφσκι εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα