Όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ

22:02 14/5/2022 - Πηγή: seleo

Ισοπαλία 1-1  για τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό , σε ένα ωραίο ματς με πολύ καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ύστερα από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, χρειαζόταν ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να κρατήσει την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο προσωρινά ο Παναθηναϊκός

με την σημερινή του νίκη πέρασε μπροστά από τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο τελευταίος αγώνας κόντρα στους θα κρίνει ποιος από τους δύο θα παραμείνει δεύτερος. Από μεριάς Ολυμπιακού, ήταν ο τελευταίος εντός αγώνας και ήθελε να ικανοποιήσει το κοινό του με καθαρή νίκη, πανηγυρίζοντας παράλληλα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ σκόραρε από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς, ο Σοάρες πρόλαβε τον Τζολάκη και σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 0-1. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει στο 25΄με τον Φαντινγκά στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Στο 41’ οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν αντίδραση, μετά από γύρισμα του Ανδρούτσου στον Καρβάλιο, με τον Πορτογάλο να σκοράρει από κοντά , κάνοντας το 1-1. Οι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Σβαμπ, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα κοντά στα δίχτυα του Τζολάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Μανωλά, ο Πασχαλάκης όμως είπε όχι και απέκρουσε την μπάλα. στο 59΄ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού, ζητώντας πέναλτι. Οι > προσπάθησαν να πιέσουν με τον Ελ Καντουρί κάνοντας μακρινό σου, βγάζοντας το άουτ. Στο 86΄ ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή φάση, με τον Ελ Αραμπί να μην προλαβαίνει την προβολή για το γκολ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κούντε, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Καρβάλιο, Φαντινγκά, Τικίνιο, Κανέ, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ινγκασον, Κρέσπο, Τσαούσης, Σβαμπ, Κούτριτς, Σοάρες, Ζίβκοβιτς, Μυτρίτσα, Τσόλακ.

Διαιτητές: Άγγελος Ευαγγέλου, Μιχαήλ Παπαδάκης, Αντώνιος Σινιοράκης, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Το άρθρο Όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα