Οι κανόνες ομορφιάς που ακολουθούσε πάντα η πριγκίπισσα Diana (φωτό)

22:30 29/4/2019 - Πηγή: seleo
Η πριγκίπισσα Diana θα είναι για πάντα μία από τις πιο κομψές και stylish γυναίκες που έχουν περάσει από την ιστορία.

Για να διατηρεί την ανεπιτήδευτα chic εμφάνισή της, η πριγκίπισσα-σταθμός για τη βασιλική οικογένεια, ακολουθούσε πιστά σε καθημερινή βάση ορισμένους κανόνες ομορφιάς.

Remaining Time-0:11FullscreenUnmute

Η Diana ήξερε πολύ καλά τη σημασία μιας σωστή skincare ρουτίνας. Γι’ αυτό και περιποιούταν ενδελεχώς την επιδερμίδα της, κάνοντας καλό ντεμακιγιάζ και απλώνοντας

τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες. Δεν ξεχνούσε ποτέ το toner, το σέρουμ και το αντηλιακό της. «Είχε απίστευτο δέρμα, το οποίο μπορεί να οφειλόταν ακόμα και στα οικογενειακά γονίδια», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον της. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της πολύ πιθανό να οφειλόταν και στον beauty sleep της, τον οποίο δεν παραμελούσε ποτέ. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα μάλιστα, η πριγκίπισσα δεν κοιμόταν ποτέ λιγότερο από 8 ώρες κάθε βράδυ.

Η υγιής όψη της επιδερμίδας της ήταν σίγουρα αποτέλεσμα και της πολύ καλής διατροφής της. Η πριγκίπισσα λάτρευε την υγιεινή διατροφή, αν και πολλοί από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον υποστήριζαν πως έπασχε από βουλιμία. «Της άρεσαν πιάτα, όπως οι γεμιστές πιπεριές και οι μελιτζάνες- λάτρευε το ψάρι», αποκάλυψε ο πρώην σεφ του παλατιού, Darren McGrady. «Το μόνο κόκκινο κρέας που έτρωγε ήταν το αρνί. Ποτέ δεν έτρωγε μοσχάρι». Όποτε ένιωθε ότι είναι αφυδατωμένη, έκοβε επίσης για λίγο το αλκοόλ και φρόντιζε να πίνει πολύ νερό μέσα στη μέρα.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η Diana είχε βρει το natural signature makeup look της και δεν το άλλαζε με τίποτα. Μετά την ενυδάτωση της επιδερμίδα της, άπλωνε ένα foundation στον ακριβώς ίδιο τόνο με την επιδερμίδα της, ενώ πάντα τόνιζε το βλέμμα της. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούσε πάντα λίγο eyeliner, συχνά σε μπλε χρώμα, στη βάσει των πάνω βλεφαρίδων της, ενώ ποτέ δεν ξεχνούσε την μάσκαρα. Το ρουζ και το κραγιόν της ήταν πάντα σε ροζ-nude αποχρώσεις.

Κάτι εξίσου iconic πάνω της ήταν και το χτένισμά της. Πάντα ήθελε να έχουν όγκο και κίνηση. Δεν φοβόταν μάλιστα να πάρει ρίσκα με τα μαλλιά της. Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τα ρούχα της. Λάτρευε το ανδρόγυνο look, το οποίο κατάφερνε να κάνει απίστευτα σέξι, ενώ πίστευε πως η απλότητα στα ρούχα ήταν αυτή που κατάφερνε να τη δείχνει μοναδικά κομψή.

https://www.marieclaire.gr

Τέλος από το σπίτι της δεν έφευγε ποτέ χωρίς το άρωμά της. Αγαπημένο της ήταν το 24 Faubourg του οίκου Hermes, ένα woody άρωμα, με νότες από λευκά άνθη και σανδαλόξυλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα