Οι «απαγορευμένες»: 5 ταινίες με αληθινές ερωτικές σκηνές που δίχασαν το κοινό (Video)

22:46 27/1/2018 - Πηγή: seleo

Δεν είναι λίγες οι ταινίες που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές λόγω της χημείας που είχαν οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους. Είναι πολύ περισσότερες εκείνες που έμειναν στην ιστορία χάρη στις άκρως αισθησιακές σκηνές τους.

Σκηνές που τόλμησαν να αγγίξουν τα όρια του hardcore. Όλα αυτά προς εξυπηρέτηση του σεναρίου. Ή μήπως όχι; Ορισμένες σχολιάστηκαν πολύ όταν το γυμνό και οι σκηνές σεξ σόκαραν μέρος του κοινού. Για άλλους, αποτέλεσαν καθαρή πρόκληση. Οι πιο τολμηροί , θεώρησαν πως στην τέχνη δεν υπάρχουν περιορισμοί.
Τι συμβαίνει, όμως, όταν το σεξ παύει να είναι υπόθεση... υποκριτικής;

Ναι, υπήρξαν και τέτοιες περιπτώσεις στην ιστορία του κινηματογράφου. Στις ταινίες που ακολουθούν, οι σκηνές σεξ είναι έντονες και απολαυστικότατες. Είναι δε εμφανές πως δε μιλάμε για «κινηματογραφική» ερωτική πράξη, μα... για αληθινότατη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον, καθώς γύρω από ορισμένες σκηνές σεξ πλανάται ακόμα ένα μυστήριο σχετικά με το αν οι πρωταγωνιστές... τα έδωσαν όλα.

Οι 5 ταινίες που ακολουθούν είναι αυστηρώς ακατάλληλες. Και όχι, το κλασσικό πλέον «Nymphomaniac» δεν περιλαμβάνεται σε αυτές.

Wild Orchid (1989)

Βαθμολογία IMDB 4,5/10

Βραζιλία. Ένας εκατομμυριούχος και μία φιλόδοξη υπάλληλος πολυεθνικής εταιρείας. Το concept θυμίζει σενάριο αισθησιακής ταινίας. Κι όμως, η «Άγρια Ορχιδέα» θεωρείται κλασσικό κομμάτι στην ιστορία του σινεμά.

Ο Μίκι Ρουρκ και η 20χρονη τότε Κάρε Ότις χάρισαν στο κοινό μια σκηνή έντονου, αισθησιακού σεξ, αρνήθηκαν ωστόσο πως όσα είδαμε στις οθόνες μας ήταν αληθινά. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν τους έχει πιστέψει.

Και πώς να τους πιστέψει δηλαδή όταν λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας, οι δυο τους εξομολογήθηκαν πως η σκηνή αυτή στάθηκε η αφορμή να κάνουν εντατικά μαθήματα σεξ ακόμα και εκτός στούντιο; Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έγιναν ζευγάρι και «εξασκούνταν» για την εν λόγω σκηνή σε σουίτα μεγάλου ξενοδοχείου σχεδόν καθημερινά.

Παντρεύτηκαν, χώρισαν, παρέμειναν φίλοι, αλλά μέχρι σήμερα όλοι τους θυμούνται ως τους «εραστές της Άγριας Ορχιδέας».

The Brown Bunny (2003)

Βαθμολογία IMDB 5/10

Η ταινία που πήγε το στοματικό σεξ σε άλλο επίπεδο. Κλόε Σέβινι και Βίνσεντ Γκάλο παρέδωσαν μαθήματα αισθησιασμού που μέχρι σήμερα φιγουράρουν στα «δημοφιλή» των ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου.

Οι πρωταγωνιστές την περίοδο εκείνη ήταν ζευγάρι, με την Κλόε να δηλώνει στο Playboy ότι η σκηνή που έκανε στοματικό σεξ στον συμπρωταγωνιστή και σύντροφό της τής έβγαλε πολλά συναισθήματα.

Όπως ήταν λογικό, οι αρνητικές κριτικές δεν έλειψαν, με τον χαρακτηρισμό «πορνογραφική» να κυνηγά την ταινία –που έφτασε μέχρι της Κάννες- μέχρι σήμερα. «Είναι ντροπή να γράφουν τόσο άσχημα πράγματα χωρίς καν να την έχουν δει. Όταν τη δεις, βγάζει περισσότερο νόημα. Είναι μια καθαρά καλλιτεχνική ταινία. Θα έπρεπε να παίζεται στα μουσεία! Μοιάζει με έργο του Άντι Γουόρχολ», θα δήλωσε η Κλόε αργότερα.

Δεν ξέρουμε αν ήταν καλλιτεχνική, αισθησιακή πάντως ήταν σίγουρα.

{youtube}R9H3nG40nr4{/youtube}Intimacy (2001)

Βαθμολογία IMDB 6,2/10

Η συγκεκριμένη ταινία ικανοποιεί τη φαντασίωση του σεξ με έναν άγνωστο. Ο Μαρκ Ράιλανς και η Κέρι Φοξ έζησαν την απόλυτη «σαρκική εξάρτηση» – όπως είναι και ο ελληνικός τίτλος του Intimacy. Στην ταινία αυτή οι πρωταγωνιστές τα έκαναν όλα ανάποδα: Πρώτα συνήθισαν στο μεταξύ τους σεξ και μετά ερωτεύτηκαν.

Η σκηνή του στοματικού σεξ παραμένει στα highlights. Όχι ότι οι υπόλοιπες υστερούσαν…

{youtube}Qk4Lo80p3nw{/youtube}Love (2015)

Βαθμολογία IMDB 6/10

Σίγουρα, ο τίτλος ήταν παραπλανητικός. Το πόστερ της, πάλι, όχι. Άδικος κόπος να αναλύσεις τα της συγκεκριμένης ταινίας του εκκεντρικότατου Αργεντίνου σκηνοθέτη, Γκασπάρ Νοέ.

Ωμό, σκληρό, αληθινό. Αρκεί να πούμε πως πριν την κυκλοφορία του, ο Νοέ είχε δώσει μια υπόσχεση: «To φιλμ θα κάνει τους άνδρες να καυλώσουν και τις γυναίκες να… μουσκέψουν». Τα πέτυχε και τα δύο. Δεν θεωρείται, άλλωστε, τυχαία ο πιο τίμιος αντίπαλος του «Nymphomaniac».

Το απολαύσαμε και σε 3D. Το πορνό στα καλύτερά του.

{youtbe}zCP7Nq8B9VM{/youtube}All About Anna (2005)

Βαθμολογία IMDB 4,4/10

Σεξ χωρίς συναίσθημα; Η πρωταγωνίστρια το προσπάθησε. Οι θεατές από τη μεριά τους ήρθαν αντιμέτωποι με πολύ γυμνό, «δυνατό» σεξ και πολύ πάθος.

Δηλωμένο πορνογραφικό, το «All About Anna» υποτίθεται πως παρουσίασε τις τόσο «καυτές» σκηνές σεξ μόνο για να ευνοήσει το… δράμα.

Για να το λένε…

{youtube}a-4tYpKvb0U{/youtube}http://menshouse.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ερωτικεσ ταινιεσ σκληρου περιεχομενου
Τυχαία Θέματα