Οι Youtubers, Unboxholics, από την Αριδαία μάζεψαν 29.000 ευρώ σε live stream για τους πυρόπληκτους (ΦΩΤΟ)

13:58 28/7/2018 - Πηγή: seleo
Οι Unboxholics έδειξαν μια άλλη δύναμη τους διαδικτύου, συγκεντρώνοντας 29.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Το Youtube πια αποτελεί μια αυτόνομη παραγωγή βίντεο με ανθρώπους που συγκεντρώνουν χιλιάδες θεάσεις και ακόλουθους.

Αυτή η δύναμη, είναι μαγική, όταν μπορεί να πάρει διαστάσεις που ίσως να μην είχαμε φανταστεί παλιότερα.

Οι Unboxholics, ένα δίδυμο που είναι από τους πιο γνωστούς και ισχυρούς Youtubers στην Ελλάδα,

συγκέντρωσαν 29.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες, σε live stream που πραγματοποίησαν, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ.

Μέσω του «Twitch», οι Unboxholics παίζουν διάφορα παιχνίδια live και ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν αλλά και να προσφέρουν χρήματα (donate), για να υποστηρίξουν τη δουλειά τους. Αυτή την φορά όμως, τα «donations» ήταν για τους πυρόπληκτους από την φονική φωτιά στην Αττική. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα και θερμά, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν τις 29.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους Unboxholics, ένα μέρος του ποσού θα κατατεθεί στους ειδικούς λογαριασμούς στήριξης των πληγέντων, ενώ ένα μέρος θα διατεθεί για φάρμακα και υλικά τα οποία έχουν ανάγκη, σύμφωνα με τη λίστα του ethelon.org. Τ

«Τα χρήματα, δυστυχώς ζωές πίσω δεν φέρνουν, μπορούν ωστόσο να απαλύνουν, έστω και στο ελάχιστο, τον πόνο που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στην Αττική. Θα κάνουμε, ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουν αυτά που πρέπει, σε αυτούς που πρέπει» αναφέρουν οι Unboxholics.

Ποιοι είναι οι Unboxholics

Oι Unboxholics, είναι δυο δίδυμα αδέλφια ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς που ζουν στην Αριδαία.

Μαζί με μια μεγάλη παρέα, κατάφεραν να φτάσουν τους «Unboxholics» στην κορυφή του ελληνικού διαδικτύου.

Διαχειρίζονται ένα από τα δημοφιλέστερα site στη χώρα για gaming και συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές με τα βίντεο τους στο Youtube.



Keywords
Τυχαία Θέματα