Ο Πούτιν, η Μελάνια και η συζήτηση για ψάρια και ...αρκούδες (ΒΙΝΤΕΟ)

21:02 9/3/2018 - Πηγή: seleo

Τον περασμένο Ιούλιο, το τετ-α-τετ που είχε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, σε ένα δείπνο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G20, είχε κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Όμως, μετά από μήνες, ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξή του, που αποτελεί μέρος ενός ντοκιμαντέρ του Βλαντιμίρ Σολόβιεφ με τίτλο «World Order 2018», αποκάλυψε επιτέλους τι έλεγε εκείνο το βράδυ στη Μελάνια

Τραμπ και την έκανε να γελάει.

Όταν ο Σολόβιεφ ρώτησε τον Πούτιν αν προσπάθησε να «στρατολογήσει» τη Μελάνια και την σύζυγο του Ιταλού πρωθυπουργού, χρησιμοποιώντας την παλιά ιδιότητα του ως πράκτορας της KGB στη Γερμανία, εκείνος απάντησε γελώντας: «Όχι, αυτό έχω να το κάνω πολύ καιρό. Αν και μου άρεσε να το κάνω. Αυτή ήταν η δουλειά μου επί πολλά χρόνια». Πάντως, ο Πούτιν φάνηκε ειλικρινής και παραδέχθηκε ότι σχετικά με το ψάρεμα, που είναι ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και καυχήθηκε λίγο παραπάνω για το μέγεθος των αλιευμάτων του.

Επίσης, ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε ότι μίλησε στις δύο Πρώτες Κυρίες για την ομορφιά της φύσης στη Ρωσία, για τις τίγρεις της Σιβηρίας, τις αρκούδες της περιφέρειας Καμτσάτκα και για τις χαρές του ψαρέματος.

{youtube}KZNaAIuRqI4{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα