«Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Σοτέλντο»

18:15 10/7/2022 - Πηγή: seleo

Ο Γέφερσον Σοτέλντο βρίσκεται για τα καλά στη μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, ενώ τα ΜΜΕ του Μεξικού καθημερινά πλέον μεταφέρουν τις δικές τους πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα «Milenio» έχει ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Ο Γέφερσον Σοτέλντο θα πάει στο Ελληνικό πρωτάθλημα», στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζεται ότι η Τίγκρες, θα ήθελε να τον πουλήσει άμεσα με ένα ποσό γύρω στα τρία με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η πλευρά του Δικεφάλου έχει

αντίθετη άποψη, καθώς οι «ασπρόμαυροι» προτιμούν δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο σύλλογος από το Μεξικό θα ήθελε να υπάρξει μονοετής δανεισμός του ποδοσφαιριστή, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά τους πρώτους έξι μήνες.

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Σοτέλντο σχετικά με ζητήματα μισθών, όρους διάρκειας συμβολαίου και τώρα οι σύλλογοι πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους για τους όρους μεταγραφής. Αρχικά, η Τίγκρες θέλει να τον πουλήσει κάπου μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν είναι αρνητικοί σε έναν δανεισμό με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς στο τέλος του, που σκοπεύουν να είναι για ένα χρόνο, αλλά με τον όρο της αγοράς σε έξι μήνες».

πηγή thessports.gr

Το άρθρο «Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Σοτέλντο» εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα