Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τη συνέχεια του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή»

20:30 25/12/2017 - Πηγή: seleo

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο σίριαλ "Έλα στη θέση μου", μίλησε στο TV Έθνος για τα "χρυσά χρόνια" της τηλεόρασης. Από εκείνη την περίοδο που και ο ίδιος πρόλαβε, του λείπουν οι προσεγμένες παραγωγές των Μανουσάκη, Παπαοικονόμου και Παπακαλιάτη.

Συνομιλώντας για εκείνη την περίοδο, η συζήτηση πηγαίνει στην τηλεοπτική σειρά "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή", όπου ο ηθοποιός υποδυόταν τον γιο της Αλέκας (Χρύσα Ρώπα). Η μαύρη κωμωδία των Ρήγα - Αποστόλου είχε προκαλέσει τηλεοπτικό σεισμό με ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και επειδή διακόπηκε μυστηριωδώς

έπειτα από 6-7 επεισόδια. "Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχιζόταν θα ήταν η καλύτερη σειρά που θα είχε γράψει το δίδυμο Ρήγας - Αποστόλου.Ήταν εξαιρετικό από πλευράς γραφής και εντελώς διαφορετικό από τους "Δύο Ξένους" που είχαν εξίσου πολύ καλό κείμενο" σημειώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που δίνει στοιχεία για τη συνέχεια της σειράς.

Όπως λέει, θα εμφανιζόταν κάποια στιγμή ο πατέρας του, αφού στη σειρά τον μεγάλωνε μόνη της η Αλέκα. "Θα επέστρεφε κάποια στιγμή ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν φίρμα σε κάποιο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού". Επίσης, επιβεβαιώνει το σενάριο πως ο Μαντάς, ο άνδρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τις γυναίκες της σειράς θα δολοφονούνταν. Μάλιστα αποκαλύπτει και το πρόσωπο που θα το έκανε. "Νομίζω ότι μου είχε πει ο Αλέξανδρος Ρήγας πως "θα τον έτρωγε" κατά λάθος η Καστάνη" αναφέρει.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάντως πιστεύει πως θα έπρεπε κάπως να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά, έστω και με μια ταινία.

Keywords
Τυχαία Θέματα