Ο Γιάννης Κεσσόπουλος στο τιμόνι της TV100;

10:02 14/8/2019 - Πηγή: seleo
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος δεν αποκλείεται να είναι ο προσωρινός γενικός διευθυντής της ΔΕΠΘΕ

έως ότου προκηρυχθεί επίσημα η θέση του μέσω ΑΣΕΠ, ωστόσο ακούγονται και άλλες υποψηφιότητες όπως το όνομα στελέχους της Digea.

Οι πληροφορίες πάντως είναι συγκεχυμένες και πολλά από τα ονόματα που διαιωνίζονται, δίνονται στη δημοσιότητα περισσότερο για να «καούν» ως υποψηφιότητες ή για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ ή κατά. Ωστόσο η τοποθέτηση Κεσσόπουλου

που ήταν ήδη γνωστή σε συγκεκριμένο κύκλο ατόμων, φαίνεται ότι υποστηρίζεται από μερίδα εργαζομένων που δεν συμβιβάστηκαν έως τώρα με την υποτίμηση, την αδικία και την επιλεκτική μεταχείριση.

Συν το χρόνω δεδομένες θεωρούνται οι αλλαγές στην Διεύθυνση Ειδήσεων της TV100 και του FM100, στη Διεύθυνση Οικονομικών, Προσωπικού και Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ υπό αξιολόγηση θα τεθεί ολόκληρο το προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιλογές Ζέρβα αρχής γενομένης από τις διευθυντικές θέσεις, έχουν στόχο την ανανέωση της εταιρείας χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι στους απερχόμενους καταλογίζονται ευθύνες κακοδιοίκησης. Τα νέα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν προετοιμάζονται να εγκαθιδρύουν εκ νέου ένα αίσθημα αλληλεγγύης και δικαιοσύνης για τους εργαζόμενους και να συμβάλλουν στην ανάταξη της υποβαθμισμένης ψυχολογίας τους.

σχολιαστής

Keywords
Τυχαία Θέματα