Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο

23:00 2/6/2022 - Πηγή: seleo

Τη Νίκη Λυμπεράκη την παρακολουθούμε φέτος μέσα από την «Μεγάλη Εικόνα» την ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του Mega.

Έτσι όταν η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένεια της, τον σύζυγο και τον γιο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lymperaki (@nikilymperaki)

Ο σύντροφος της Νίκης Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπεράκη

έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο και έχουν αποκτήσει μαζί έναν υπέροχο γιο, στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος είναι δικηγόρος και έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ από τον Μάρτιο του 2019.

Σε συνέντευξη της, η Νίκη Λυμπεράκη έχει αποκαλύψει πως γνώρισε τον σύντροφο της σε μια παρουσίαση βιβλίου, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν έτοιμος να γίνει μπαμπάς αφού είχε ήδη έναν γιο.

«Το κέντρο της ζωής μου είναι οι άνθρωποι μου, η φυσική μου οικογένεια, ο σύντροφος μου, το παιδί μου και οι φίλοι μου. Ο σύντροφος μου είναι δικηγόρος και γνωριστήκαμε σε μια παρουσίαση βιβλίου για δημοσίους υπάλληλους, δεν ήταν ρομαντικό αλλά…

Είχα προετοιμάσει και το σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι δέκα ετών, αρά είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφος μου είχε ήδη παιδί, ίσα – ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι».

Το άρθρο Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα