Νέος αντιπρόεδρος από τη Θεσσαλονίκη στο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος

17:17 9/3/2018 - Πηγή: seleo

Ο πρόεδεος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, ανακοίνωσε τον νέο αντιπρόεδρο του συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη.

Χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε γεύμα για φίλους και συνεργάτες, το μέλος του Δ.Σ του ΟΛΘ και αντιπρόεδρος του Ελληνορωσσικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών, Πάνος Καρδαράς.

Σε εστιατόριο της

Καλαμαριάς, βρέθηκαν και τον τίμησαν εκπρόσωποι της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ο πρόεδρος του ΟΛΘ, κ. Μέλλιος, ο πρόεδρος της Λέσχης Καταδρομέων Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρο της ΠΟΕΔ,κ. Ρούσης, ο επιχειρηματίας και το επίτιμο μέλος της ΠΟΕΔ, κ. Ραπτόπουλος, το προεδρείο των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης και ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Κ. Μακεδονίας, Π. Μυλωνάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, το μέλος της Δ.Σ της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αθανασούδης και άλλοι πολλοί.

Στο γεύμα παραβρέθηκε και ο πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας, Γιάννης Μανδρίνος, ο οποίος όταν πήρε τον λόγο ανακοίνωσε δημόσια πως ο Πάνος Καρδαράς θα είναι νέος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας.

Από την μεριά του ο Πάνος Καρδαράς, ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία του και ανέφερε «Όσοι ήρθαμε σήμερα εδώ νομίζω ότι μας ενώνει πρώτον η αγάπη για την πατρίδα, σε συνάρτηση με μια κοινωνία αρχών και αξιών που στηρίζεται στην οικογένεια, στην λαμπρή ιστορία του τόπου και στις χριστιανικές παραδόσεις. Δεύτερον η πίστη στην πρόοδο και την προκοπή που έρχεται μέσα από την γνώση, την τεχνολογία και την εργατικότητα, την εμπειρία και την συνειδητή προσπάθεια για το αναγκαίο κοινό καλό με σχέδιο και οργάνωση. Τρίτον, η αναγνώριση σε αρχές και κανόνες που επιβάλουν διαφάνεια στον δημόσιο βίο και καθαρές συμπεριφορές, ώστε να μην μένουν «παράθυρα» για ανομίες που έχουν κάνει τεράστια διαχρονική ζημιά στην χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα