Νεκρό ζευγάρι μετά από σύγκρουση με νταλίκα (ΦΩΤΟ)

17:30 27/9/2022 - Πηγή: seleo

Από την

Αμαλιάδα είναι τα δύο άτομα που έχασαν τη ζωή τους σε τροχάιο δυστύχημα στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι επέβαιναν στο ΙΧ ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός της νταλίκας που επίσης κατάγεται από την Αμαλιάδα Ηλείας.

Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων. Το ΙΧ επιβατηγό μάρκας ΤΟΥΟΤΑ Corolla που επέβαιναν ο άνδρας ηλικίας 54 ετών και μια γυναίκα 43 ετών, συγκρούστηκε με νταλίκα που μετέφερε σταφίδα.

Η

γυναίκα -σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν και ΜΜΕ της Αχαΐας- εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πατρών “Άγιος Ανδρέας” όπου και κατέληξε.

Λίγο αργότερα κατέληξε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Τραυματίας είναι ο οδηγός της νταλίκας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες και αυτός είναι κάτοικος Αμαλιάδας. Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη λόγω του αποκλεισμού του οδοστρώματος από την νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, νεκρή είναι η γυναίκα, συνοδηγός του ΙΧ, γεννηθείσα το 1979 όπως και ο οδηγός του ΙΧ γεννηθείς το 1968. Και οι δύο τους ήταν κάτοικοι εν ζωή Αμαλιάδας. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε πρώτη μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας ενώ ο οδηγός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Το άρθρο Νεκρό ζευγάρι μετά από σύγκρουση με νταλίκα (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα