Μετά τα φώτα η… εγκατάλειψη – Γεμάτο ακαθαρσίες το πρώτο Πάρκο Τσέπης του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

07:01 15/7/2022 - Πηγή: seleo

Στην λίστα με τα εγκαταλελειμμένα πάρκα από την δημοτική αρχή του Δήμου Θεσσαλονίκης έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα.

Ο λόγος για το Πάρκο Τσέπης στην οδό Χαλκιδικής, στην ανατολική πλευρά του δήμου.

Για το συγκεκριμένο είχαν γίνει εγκαίνια τον περασμένο Φεβρουάριο με φωτογραφίσεις και δηλώσεις από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, σωρεία

αναρτήσεων στα social media και επευφημίες από τα στελέχη του δήμου. Ωστόσο όταν τα φώτα έσβησαν το πάρκο άρχισε να μετρά αντίστροφα προς την εγκατάλειψη.

Μήνες μετά την διαμόρφωση του σε πάρκο τσέπης κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν στo seleo.gr ότι υπάρχει ελλιπής καθαριότητα, με το πάρκο να είναι γεμάτο με σκουπίδια και ακαθαρσίες ζώων. «Αποφεύγουμε να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο συγκεκριμένο πάρκο, είναι αρκετά βρώμικο», τονίζουν κάτοικοι στο seleo.gr. Βέβαια, αν και υπάρχει ταμπέλα ότι απαγορεύονται τα ζώα αρκετοί πηγαίνουν για βόλτα τους τετράποδους φίλους τους εκεί χωρίς στη συνέχεια να καθαρίζουν τις ακαθαρσίες.

Η ράμπα έχει γεμίσει με χώμα και άμμο καθιστώντας την ολισθηρή και επικίνδυνη για την διέλευση των παιδιών.

Αναμφίβολα το πάρκο πριν γίνει «τσέπης» είχε περισσότερο πράσινο από ότι τώρα, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Μάλιστα, τώρα τα φυτά και οι θάμνοι που έχουν φυτευτεί έχουν αλλάξει χρώμα ενώ κάποια έχουν ξεραθεί, καθώς έχουν αρκετό καιρό να συντηρηθούν.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ… ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Το άρθρο Μετά τα φώτα η… εγκατάλειψη – Γεμάτο ακαθαρσίες το πρώτο Πάρκο Τσέπης του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα