Μέσα για Λιβαδειά ο Ολιβέιρα

17:31 7/10/2022 - Πηγή: seleo

Στο τέλος της φτάνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.


Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η προπόνηση της Παρασκευής έκανε τον Ράζβαν Λουτσέσκου να χαμογελάσει.

Και αυτό γιατί, ο Νέλσον Ολιβέιρα κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και τίθεται στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Τα νέα

της σημερινής προπόνησης όμως δεν ήταν μόνο θετικά, καθώς προέκυψε ένα ζήτημα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεδομένου πως ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε κλινήρης και ως εκ τούτου δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής (7/10).

Το πιο ανησυχητικό θέμα όμως προέκυψε με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (07.10) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Οι παίκτες μετα την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε γκρουπ κι εκτέλεσαν ασκήσεις με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, δουλεύοντας σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.

Το Σάββατο (08.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για Λιβαδειά.

Πηγή: sfina.gr

Το άρθρο Μέσα για Λιβαδειά ο Ολιβέιρα εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα