Με σφράγισμα και λουκέτο απειλείται το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη - Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν

09:02 22/8/2018 - Πηγή: seleo
Έλεγχοι από την πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη γίνονται στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Μετά από τους ελέγχους, συνελήφθη ένα άτομο, υποβλήθηκε πρόστιμο 84.000 και το μαγαζί απειλείται με λουκέτο!

Στις 10 Αυγούστου έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Βέρτης στο «ΟRAMA» στη Θεσσαλονίκη και τις δυο εβδομάδες

λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου, οι αρχές πραγματοποίησαν ελέγχους μετά από καταγγελίες των ιδιοκτητών του χώρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», σε διαδοχικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί τα δύο πρώτα σαββατοκύριακα των εμφανίσεων του τραγουδιστή, διαπίστωσαν υπεράριθμους πελάτες έως και 50% του προβλεπομένου από την άδεια λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, το πρώτο σαββατοκύριακο στο κέντρο βρίσκονταν 1.400 θαμώνες, έναντι 975 που προβλέπει η άδεια, ενώ το δεύτερο 1.120.

Παράλληλα, ανακάλυψαν ότι χρησιμοποιούσαν το διπλανό οικοόπεδο ως πάρκινγκ χωρίς άδεια, παράνομη λειτουργία φωτεινών πινακίδων -που συνιστούν κίνδυνο για την κυκλοφορία- και σειρά άλλων παραβάσεων.

Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Seleo, οι αρχές διαπίστωσαν πως η άδεια του νυχτερινού κέντρου είναι στο όνομα διαφορετικής εταιρείας από το όνομα της εταιρείας που κόβονται οι αποδείξεις. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δυο εταιρείες, ωστόσο ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

Το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ζήτησε ανάκληση της άδειας λειτουργίας και τη σφράγιση της επιχείρησης, με βασικό αιτιολογικό τους υπεράριθμους πελάτες, επισημαίνοντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους σε περίπτωση ανάγκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», για την υπόθεση συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ υποβλήθηκε και πρόστιμο 84.000 ευρώ για τις φωτεινές πινακίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα