Με σχέσεις καλής γειτονίας και παρασκηνίου που προσφέρουν γεμάτες αποδόσεις

13:56 7/5/2022 - Πηγή: seleo

Σχέσεις, προπονητές, παλιά απωθημένα και γειτόνισσες σε μια άκρως… ανοιξιάτικη στήλη από το Betmarket.gr!

Kαλοκαίρι 2018, η Καέν μετρά τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στη Γαλλική Λιγκ 1 και συμφωνεί για την 5η συνεχόμενη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία με τον Φαμπιέν Μερκαντάλ.

Ο Μερκαντάλ μετρούσε, τότε, μια άνοδο στη Λιγκ 2 με την Ντανκέρκ μια καλή πορεία με την Παρί στη δεύτερη κατηγορία και τα καλά λόγια των ποδοσφαιριστών που είχαν συνεργαστεί μαζί του. Πολύ φιλόδοξος, ήθελε να πιάσει από τα μαλλιά την πρώτη του ευκαιρία στη μεγάλη κατηγορία.

Σε μια

σεζόν που τελικά κατέληξε σε εφιάλτη, με την Καέν να υποβιβάζεται στο τέλος αυτή στη Λιγκ 2. Ο Μερκαντάλ σαφώς και είχε ευθύνες, σίγουρα πλήρωσε την απειρία του στο συγκεκριμένο επίπεδο, αλλά είχε και ελαφρυντικά. Εκείνο το καλοκαίρι του 2018 η Καέν ζούσε δραστικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, με την αποχώρηση του προέδρου της.

Ο Μερκαντάλ δεν ξαναπήρε ευκαιρία στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που σίγουρα πληγώνει έναν άνθρωπο που στα πρώτα του βήματα έδειξε μεγάλες φιλοδοξίες. Σήμερα κάθεται στον πάγκο της Κεβιγί, με την ομάδα του να βρίσκεται μπλεγμένη στη μάχη της σωτηρίας στη Λιγκ 2.

Η Κεβιγί ψάχνει βαθμούς, ο Μερκαντάλ θέλει να φτιάξει ξανά το όνομά του και σίγουρα να δείξει στον κόσμο της Καέν πως αξίζει περισσότερα. Σήμερα η δική του Κεβιγί πηγαίνει στο γειτονικό ντερμπάκι στο γήπεδο της Καέν, με το διπλό να πληρώνει 4 μονάδες. Μax τιμή το 4.20 στη Fonbet.

O Aμπελάρδο επέστρεψε στην οικογένεια

Η δεύτερη ιστορία της ημέρας έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ουέσκα-Σπόρτινγκ Χιχόν, με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο στην πλευρά της φιλοξενούμενης. Η Ουέσκα απέτυχε στον στόχο της ανόδου, είναι… ξενερωμένη, δίχως μεγάλη όρεξη.

Η Χιχόν χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή και έχει 2 ματς με ενδιαφερόμενους και 2 με αδιάφορους. Το πρώτο με αδιάφορη, σήμερα, συνδικάζεται με το ντεμπούτο του Αμπελάρδο στον πάγκο της.

Η’ για να είμαστε σωστοί, ακόμη ένα ντεμπούτο του Αμπελάρδο. O πρώην κεντρικός αμυντικός, που έγινε γνωστός από τη δεκαετή παρουσία του στη Μπαρσελόνα και την Εθνική Ισπανίας, είναι γεννημένος στη Χιχόν. Εκεί πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο, εκεί άρχισε την προπονητική, ενώ ήταν βασικός υπαίτιος στο να μείνει ενωμένη η Σπόρτινγκ των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων το 2015.

Όταν ανέλαβε μίλησε για επιστροφή στην οικογένεια, με το διπλό στην Ουέσκα σήμερα να πληρώνει πάνω από τις 3 μονάδες.

Μισή ωρίτσα δρόμος για το… διπλό

Kλείνω με Β’ Σλοβακίας και θα ποντάρω για δεύτερη φορά φέτος στη Ροχόζνικ. Την πληρωθήκαμε το Πάσχα, με το διπλό στο Μπαρτζέντοφ, για να ακολουθήσει την περασμένη εβδομάδα ο εντός έδρας διασυρμός από τη Β’ ομάδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αποτέλεσμα που έχει ανεβάσει κοντά στις 7 μονάδες το διπλό της στην έδρα της φορμαρισμένης Χουμένε απόψε. Μax τιμή το 7.10 της Stoiximan.gr.

Ας πάρουμε όμως ένα ένα τα δεδομένα. Οι τρεις νίκες της Χουμένε ήταν απέναντι στον τελευταίο, τον προτελευταίο και τον πέμπτο από το τέλος. Ναι μεν φόρμα, αλλά δεν σκότωσε

και τα θηρία.

Η (ομάδα) Χουμένε είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, με έκανε τρομερή σεζόν και πέτυχε πανεύκολα τον στόχο της παραμονής. Δηλαδή αυτή στη στιγμή δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο.

Η (πόλη) Χουμένε βρίσκεται στην πολύ Ανατολική πλευρά της χώρας. Σχεδόν σύνορα με την Ουκρανία. Η περιοχή είναι απομακρυσμένη και τα λεφτά δεν είναι πολλά. Ο προπονητής της, Σκρίλικ, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως δυσκολεύονται να πείσουν παίκτες να πάνε να αγωνιστούν σε εκείνη την απομακρυσμένη πλευρά της χώρας. Ετσι στο ρόστερ υπάρχουν κυρίως παιδιά από την πόλη και τις γύρω περιοχές.

Οπου γύρω περιοχές, βάλτε και το Ροχόζνικ, που δεν είναι ούτε μισή ώρα δρόμος. Παρόμοια κατάσταση, γειτόνισσα στο Ανατολικό κομμάτι της χώρας. Και σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνει πάντα η… πονηρη σκέψη, «γιατί να μην κάνει δημόσιες σχέσεις η Χουμένε τις σχέσεις με τον γείτονα, ώστε να έχει του χρόνου και ένα εκτός έδρας που δεν… θα τη φάνε οι δρόμοι;».

Σίγουρο δεν είναι τίποτα, υποθέσεις κάνουμε, αναλύοντας όσα δεδομένα έχουμε στα χέρια μας. Και με τα παραπάνω, εμένα μου κάνει το διπλό σε αυτές τις τιμές. Για 7,10 μιλάμε, και μόνο με την υποψία μπορεί να μπει στο παιχνίδι μου.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Betmarket Επιλογές

Μονά

07/5 –17:00 Oυέσκα-Χιχόν 2 (3.40) επί 7,4 μονάδες στη Fonbet

07/5 –18:00 Χουμένε-Ροχόζνικ 2 (7.10) επί 3,52 μονάδες στη Stoiximan.gr

07/5 –20:00 Καέν-Κεβιγί 2 (4.20) επί 6 μονάδες στη Fonbet

Σύστημα 2-3 τα παραπάνω στη Bet365 με Πρώιμη Πληρωμή σε όλα

07/5 –17:00 Oυέσκα-Χιχόν 2 (3.30)

07/5 –18:00 Χουμένε-Ροχόζνικ 2 (5.50)

07/5 –20:00 Καέν-Κεβιγί 2 (4.00)

Το άρθρο Με σχέσεις καλής γειτονίας και παρασκηνίου που προσφέρουν γεμάτες αποδόσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα