Μακριά μαλλιά γρήγορα χωρίς κόπο!

23:03 1/7/2022 - Πηγή: seleo

Το καστορέλαιο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος σας όταν μιλάμε για τα μαλλιά σας και την βελτίωσή τους.

Το κύριο συστατικό του Καστορέλαιου, το Κικινελαϊκό οξύ, διαθέτει αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει και αναλγητική δράση. Λόγω των χαρακτηριστικών του, θεωρείται ιδανικό έλαιο για τον βαθύ καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας. Συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στους θύλακες

της τρίχας κάνοντας τα να μακραίνουν πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζεστε. Ακόμη, χάρη στα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, που περιέχει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πυκνώσει τα μαλλιά σας στα σημεία που έχετε παρατηρήσει αραίωση.

Δινει λάμψη στα μαλλιά και τα δυναμώνει από τη ρίζα. Βοηθά επίσης στο ξεμπέρδεμα. Μελέτες έχουν δείξει ότι το ρικινελαϊκό οξύ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τη διαδικασία αναγέννησης των μαλλιών. Χρησιμοποιείται επίσης στα φρύδια και τις βλεφαρίδες για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη των τριχών.

Εφαρμόστε το καστορέλαιο στο τριχωτό της κεφαλής με μασάζ σκέτο, αφού το ζεστάνετε ελαφρώς και αφήστε το να δράσει τουλάχιστον 1 ώρα. Εναλλακτικά, αναμείξτε το με αμυγδαλέλαιο ή έλαιο καρύδας. Η ιδανική εφαρμογή είναι κατά την διάρκεια του βραδινού ύπνου. Έτσι θα σταθεί πολύ περισσότερο και θα αποδώσει στο μέγιστο τα ευεργετικά του συστατικά. Μετά λουστείτε κανονικά.

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών κατάλληλα για εσάς.

Το άρθρο Μακριά μαλλιά γρήγορα χωρίς κόπο! εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα