Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

07:30 11/3/2018 - Πηγή: seleo

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων, από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ώρα 14:00 της 11-03-2018 έως ώρα 19:00 της 11-03-2018:

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με τη κίνηση της εν θέματι ειδικής μεταφοράς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:

• Οδό Θερίσου (είσοδος από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό).Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό

της οδού Θερίσου (και στα δύο ρεύματα πορείας) από το ύψος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ν.Μοναστηρίου. Επισημαίνεται ότι κατά την είσοδο της ειδικής μεταφοράς από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Ανατολικά) στην οδό Θερίσου θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Εσωτερική Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Δυτικά) στη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου.
• Οδός Ν.Μοναστηρίου (ρεύμα προς έξοδο πόλης).Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό της οδού Ν.Μοναστηρίου (ρεύμα προς έξοδο πόλης) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγαμέμνονος έως την Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης Κιλκίς. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του κυκλικού κόμβου Κ.Τ.Ε.Λ. και της οδού Δενδροποτάμου.
• Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς έως το ύψος της ως άνω διάβασης της Εγνατίας Οδού. Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).
• Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (Δ/ση με Ν.Μοναστηρίου) μέχρι όρια Δ.Α. Κιλκίς (20ο χλμ).Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Θεσ/νίκης – Ν.Μεσήμβριας – Ξηροχωρίου – Μικρόκαμπος.Ειδικότερα για τους χρήστες των δ.δ. Νεοχορούδας- Πενταλόφου – Ωραιοκάστρου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Δημοτικής Οδού Π.Συμμαχικής – Παλαιόκαστρο – Νεοχωρούδα – Πεντάλοφος κατόπιν της διέλευσης του εν λόγω Υπέρβαρου και Ογκώδους Φορτίου από το 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς (ύψος «Ζωοτροφές ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ»).

Keywords
Τυχαία Θέματα