Κρούσμα κορωνοϊού στον Άρη

21:54 8/4/2022 - Πηγή: seleo

Οι «κίτρινοι» συνέχισαν με μία πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (10/04), ωστόσο ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Στον καθιερωμένο έλεγχο, εντοπίστηκε κρούσμα στον Άρη, με τους «κίτρινους» να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να ανακοινώσει αύριο (9/04) τους εκλεκτούς του, για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Όπως

αναφέρει η ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30). Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις κατοχής μπάλας, αμυντική και επιθετική τακτική).

*Κατά τον εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκε ένα θετικό δείγμα, που αφορά ποδοσφαιριστή».

Το άρθρο Κρούσμα κορωνοϊού στον Άρη εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα