Κούγιας: Η 21χρονη φοιτήτρια έμεινε αρκετή ώρα στη θάλασσα πριν πνιγεί

13:01 13/12/2018 - Πηγή: seleo
Στην αποκάλυψη πως η 21χρονη φοιτήτρια παρέμεινε στη θάλασσα για αρκετή ώρα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από πνιγμό, προχώρησε ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η 21χρονη φοιτήτρια δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα από τον 19χρονο αλλοδαπό και τον 21χρονο ημεδαπό μέχρι τον πνιγμό της είναι 8 ώρες, σύμφωνα με τον κ. Κούγια. Όπως επεσήμανε ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη μιλώντας στον ΣΚΑΙ,

εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Ο κ. Κούγιας έφερε ως παράδειγμα το περιστατικό δολοφονίας ενός σχιζοφρενούς παιδιού που απειλούσε ότι θα σκότωνε τη μητέρα του και εν τέλει το πυροβόλησε ο πατέρας του. Στη συνέχεια νόμιζε ότι είναι νεκρός και προσπάθησε να κάψει το πτώμα με τη συνδρομή του αδερφού του. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε αιθάλη στους πνεύμονες, γεγονός που υπέδειξε ότι το θύμα ζούσε ακόμα κατά την καύση του. Το δικαστήριο επέβαλε και στους δύο δράστες την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας Τοπαλούδη, στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας. Επιπλέον αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της 21χρονης, κατά την οποία η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα