''Κόκκινο'' πανί για τον Ζέρβα, οι επιλογές Μπουτάρη στην TV 100, έρχονται αλλαγές

10:00 10/6/2019 - Πηγή: seleo
Αλλαγές αναμένονται σύντομα σε επίπεδο στελεχών της Δημοτικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης παρά την προσπάθεια ορισμένων να παραμείνουν στις θέσεις τους χρησιμοποιώντας λυτούς και δεμένους, τακτική που χρησιμοποίησαν και…

Οι αλλαγές αυτές αποτελούν μια αυτονόητη διαδικασία για κάθε νέα δημοτική αρχή που επιθυμεί να τοποθετήσει πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης της, κάτι που ορισμένοι επιχειρούν να μπλοκάρουν ανεπιτυχώς.

Μεγαλοεπιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης και επί τιμή Πρόεδρος του ΣΕΒΕ ζήτησε ήδη να μην απομακρυνθεί από τη θέση του ο Γενικός Διευθυντής της TV100 Τριαντάφυλλος Στάγκος κάτι όμως που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο για να μην πραγματοποιηθεί.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι η θέση του γενικού διευθυντή της ΔΕΠΘΕ δεν προκηρύχτηκε εδώ και πολλά χρόνια με διαγωνισμό ΑΣΕΠ όπως προβλέπεται, και η νέα διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τη συγκεκριμένη τακτική. Η παρέμβαση από τον «επίτιμο» προκάλεσε γέλωτες και χρεώνεται στα αρνητικά του, ακόμη και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που εξέφρασαν αρνητική θέση για τη μη αλλαγή προσώπων, συμπεριλαμβανημένου του γεγονότος ότι τις αλλαγές αυτές επιζητούν στην πλειοψηφία τους ακόμη και οι εργαζόμενοι, πλην όσων ευνοήθηκαν.

Υπό αυτές τις συνθήκες και όπως διαμορφώνεται το νέο πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα θωρείται σίγουρο ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα επιλέξει να ανακοινώσει πριν από τον Σεπτέμβριο τους δικούς του επιτελείς διότι θέλει να απεμπλακεί από τα τραγικά λάθη της έως τώρα διοίκησης, με σημαντικότερο, το χειρισμό του σκοπιανού ζητήματος όπως και το χειρισμό του πρώτου μεγάλου συλλαλητηρίου που έγινε στη Θεσσαλονίκη κάτι που έχει καταγραφεί και έχει προκαλέσει ήδη πολλές και μεγάλες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo οι συνεργάτες του νέου δημάρχου ήδη έχουν στα χέρια τους προτάσεις για τη ΔΕΠΘΕ και δεν πρόκειται να δεχτούν παρεμβάσεις στο έργο τους, ενώ θα αποφύγουν έως την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους να συναντηθούν με εκπροσώπους εργαζομένων ή συνδικαλιστές της εταιρείας. Το μόνο που αποτελεί βεβαιότητα είναι ότι ο κύριος Ζέρβας έχει εκδηλώσει, την προτίμηση του στο πρόσωπο που θα ήθελε να αναλάβει τη νέα διοίκηση της ΔΕΠΘΕ, ωστόσο παραμένει μη ανακοινώσιμο .

Σχολιαστής

Keywords
Τυχαία Θέματα