Καταγγελία στο seleo : Περιμένει πάνω από 2 ώρες την τροχαία Θεσσαλονίκης για να τον απεγκλωβίσει

15:18 1/9/2018 - Πηγή: seleo
Ανανέωση 16:15 Καλησπέρα,

Ονομάζομαι Β... Ε.... Σήμερα στην Θεσσαλονίκη στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 100 και από τις 12.50 υπήρχε διπλόπαρκαρισμένο όχημα το οποίο σας αποστέλλω σε συνημμένη φωτογραφία. Χωρίς να μπορώ να επικοινωνήσω ή να βρω τον οδηγό του κάλεσα στις 13.07 την αστυνομία (100) για πρώτη φορά όπου με ενημέρωσαν πως θα καλέσουν την τροχαία να έρθει. Έκανα δεύτερη κλήση στις 13.37 στο 100 και μου συνέστησαν να κάνω υπομονή. Σε τρίτη κλήση προς το 100 στις 14.07 μετά από ολόκληρη συνομιλία για

εξακρίβωση των στοιχείων μου (το οποίο είχε γίνει και κατά την πρώτη κλήση μου) μου συνέστησαν και πάλι υπομονή γιατί έχουν αρκετά περιστατικά.

Στο μέσο διάστημα κατά τις 13.50 περνούσε από τον δρόμο μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία σταμάτησε σε σήμα μου αλλά δυστυχώς η απάντηση τους ήταν πως δεν είναι τροχαία και δεν μπορούν να με βοηθήσουν (τουλάχιστον ευγενικοί οι κύριοι).

Θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ αυτή την στιγμή σαν Έλληνας και σαν πολίτης αυτής της χώρας μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά να σας αποστέλλω αυτό το μύνημα απεγνωσμένος μην γνωρίζοντας που αλλού να απευθυνθώ για να μπορέσω και εγώ σαν άνθρωπος να μετακινήσω το αυτοκίνητο μου.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Ευχαριστώ πολύ,

Ανανέωση 14:15

Ευχαριστώ για την δημοσίευση. Μετά από 3 ώρες η τροχαία δεν έχει έρθει ακόμη όμως πέρασε ένα περιπολικό και ακούγοντας το πρόβλημα μας είπε να βοηθήσει όσο μπορεί. Τελικά του κόψανε κλήση για διπλοπαρκαρισμα χωρίς όμως να μπορούν να μας απεγκλωβίσουν.

Μου ανάφεραν πως δεν μπορούν να το τραβήξουν ακόμη με γερανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα