Καταγγελία στο Seleo για συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΘ

10:47 12/3/2018 - Πηγή: seleo

Περιστατικό ανάμεσα σε οδηγό του ΟΑΣΘ και επιβάτες.

Σύμφωνα με καταγγελία στο seleo.gr, χθες το δύο γυναίκες (μητέρα και κόρη) προσπάθησαν να ανεβούν σε αστικό λεωφορείο από την μπροστινή πόρτα, αλλά ο οδηγός δεν άνοιγε. Οι γυναίκες ανέβηκαν από την μεσαία πόρτα και του ζήτησαν τον λόγο. Όπως, αναφέρεται στην σχετική καταγγελία μεταξύ άλλων, την ώρα που οι δύο γυναίκες ετοιμάζονταν να κατεβούν από το λεωφορείο,

«ανοίγει την πόρτα και παρκάρει μπροστά σε σταθμευμένο αμάξι και μας εμπόδιζε να φύγουμε και οπότε εγώ πήρα πινάκιδες οχήματος και τον αριθμό του δρομολογίου.».

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία της αναγνώστριας.

Χθες εγώ και η μητέρα μου περιμέναμε το αστικό Νο 58 ( Πανόραμα - Διασταύρωση Χορτιάτη) στην στάση εκκλησία στην περιοχή Πυλαία και συγκεκριμένα στον Προφήτη Ηλία. Ήρθε το αστικό κατά τις 20.06 μ.μ και πάμε να ανέβουμε από την μπροστινή πόρτα αλλά ο οδηγός δεν μας άνοιγε γιατί είχε σοβαρή συζήτηση με έναν φίλο του να σημειώσω ότι μας είδε που χτυπούσαμε την πόρτα.

Τρέχουμε να ανέβουμε από την μεσαία γιατί θα έφευγε το αστικό. Ανεβαίνουμε τον ζητάω τον λόγο και δεν απαντάει. Αντιθέτως ο φίλος του μας κοροϊδεύει και μας κάνει χειρονομία. Πάμε να κατέβουμε από την μπροστινή πόρτα και τον λέει η μητέρα μου θα πρεπε να ντρέπεσαι και μετά αρχίζει να βγάζει βίντεο με το κινητό του.

Ανοίγει την πόρτα και παρκάρει μπροστά σε σταθμευμένο αμάξι και μας εμπόδιζε να φύγουμε και οπότε εγώ πήρα πινάκιδες οχήματος και τον αριθμό του δρομολογίου. Να σημειώσω ότι επειδή η μητέρα μου έχει πρόβλημα γι'αυτό ανεβαίνει από την μπροστινή.

*κεντρική φωτογραφία θέματος: αρχείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα