Καταδίωξη διακινητών στην Ασπροβάλτα

11:02 29/7/2019 - Πηγή: seleo
Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 28 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, που διενεργεί την προανάκριση, για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, εγκληματική

οργάνωση, απείθεια και παράβαση του ΚΟΚ. Σήμερα νωρίς το πρωί, στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο Ασπροβάλτας, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη, εγκατέλειψαν το όχημά τους και τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν έπειτα από πεζή καταδίωξη.Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα αλλοδαπών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα