Η κόρη του Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ προσπαθεί να ακολουθήσει στα χνάρια του πατέρα της

22:00 11/2/2018 - Πηγή: seleo

Πατέρας είναι ο διάσημος ηθοποιός ταινιών δράσης, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Μητέρα της είναι η πρώην μποντιμπίλντερ Γκλάντις Πόρτουγκεζ, μια από τις ελάχιστες γυναίκες που έφτασαν και ίσως ξεπέρασαν σε σωματική διάπλαση τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.

Η Bianca Bree, λοιπόν, είχε από την αρχή όλες τις γενετικές "βάσεις" για να πάει ψηλά. Τουλάχιστον αυτό προσπαθεί και σε κάθε περίπτωσει τιμά δεόντως την οικογενειακή

κληρονομιά της.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες και διάφορα αθλήματα. Περισσότερο ασχολήθηκε με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Όχι επειδή της άρεσε, αλλά επειδή επέμεινε η μαμά της.

Η κλίση της, όμως, ήταν τα πιο δυναμικά και ανταγωνιστικά αθλήματα. Πριν τελειώσει το σχολείο μεταπήδησε στο αγωνιστικό πατινάζ και στα σπριντ στον πάγο, το οποίο όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού.

Στην συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί και αυτή με το σινεμά, όπου πριν από τρία χρόνια πρωταγωνίστησε στο Alien Uprising όπου έκανε όλα τα σταντς μόνη της, χωρίς κασκαντέρ στις δύσκολες σκηνές.
{youtube}j26Zbuhsqfk{/youtube}
{youtube}Z_gOrcHiwGs{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα