Η αλβανική αστυνομία σκότωσε τον ομογενή που ύψωσε την Ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)

17:33 28/10/2018 - Πηγή: seleo
Νεκρός είναι σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ

ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας ο οποίος είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία όταν πήγαν να κατεβάσουν κατέβασαν την ελληνική σημαία που είχε αναρτήσει,

Σύμφωνα με πληροφορίες του Himara.gr, το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί, όταν ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης από τους Βουλιαράτες πυροβόλησε στον αέρα ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην περιοχή.

Σύμφωνα με το syri.net

ο ομογενής «εξτρεμιστής» όπως τον χαρακτηρίζει, ο οποίος ονομάζεται Κωνσταντίνος Κατσίφας (Kostandinos Kaçifa) και είναι 35 ετών φέρεται να είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ οι ειδικές δυνάμεις τον καταδίωξαν και εντοπίστηκε στην ορεινή πλευρά του χωριού Βουλιάρατη, τότε ζήτησαν από τον Κ.Κατσίφα να παραδώσει το όπλο του και να παραδοθεί όμως δεν ανταποκρίθηκε, αλλά άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας οι πυροβολισμοί έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν και ο 35χρονος έπεσε νεκρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα