Η YouTuber και influencer Χάνα Στόκινγκ δηλώνει «φωνακλού Ελληνίδα»

23:16 31/7/2018 - Πηγή: seleo
Η Χάνα Στόκινγκ δεν είναι ευρέως γνωστή στην Ελλάδα, όμως δηλώνει «περήφανη Ελληνίδα» στα 13.6 εκατομμύρια ακόλουθους που έχει στο Instagram.

Το πατρικό της είναι Siagkris και βρίσκεται στα trends του YouTube από τις 8 Απριλίου, έχοντας φτάσει μέχρι το top 10, ενώ τώρα βρίσκεται στην 32η θέση.

Η Χάνα ξεκίνησε

τον Αύγουστο του 2013 να είναι ενεργή στα social media, δημιουργώντας Vine βίντεο. Το πρώτο ονομαζόταν “How girls react to guys VS How men respond to the girls”, ενώ αντίστοιχα βίντεο ανεβάζει και στο Instagram.

Παράλληλα, έχει δικό της κανάλι στο Youtube το οποίο δημιούργησε τον Σεπτέμβριο του 2013. Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές και οι προβολές του περιεχομένου της ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια.

Η Χάνα είναι επίσης μοντέλο και ηθοποιός, έχοντας εμφανιστεί στο videoclip των Blink- 182 “She’s out of her mind” και στην ταινία “Tyler Perry’s Boo2! A madea Halloween”. Ακόμη, πέρυσι συνεργάστηκε με την E! News για την κάλυψη των 2017 Grammy Awards.

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Μύκονο όπου ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες με την ελληνική σημαία, γαλανόλευκο μαγιό και μπλουζάκι που λέει «Δεν φωνάζω, απλά είμαι Ελληνίδα». Άλλη της φωτογραφία συνοδεύεται με τη μυστηριώδη λεζάντα "Once a malaka, always a malaka"....

Keywords
Τυχαία Θέματα